Kapkaççıdan Vatandaş Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kapkaççıdan Vatandaş Kurtardı

Kapkaççıdan Vatandaş Kurtardı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, caddede yürürken liseli kızın elindeki cep telefonunu almak isteyen kişiye başka bir vatandaş müdahale etti.

19.09.2014 19:00

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, caddede yürürken liseli kızın elindeki cep telefonunu almak isteyen kişiye başka bir vatandaş müdahale etti. Kapkaç girişiminde bulunan kişi kaçarken, şoka giren liseli hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Devrim Bulvarı Unpazarı Caddesi'nde meydana geldi. Okul çıkışı kaldırımda yürüyen kızın yanına yaklaşan genç, elindeki cep telefonunu alarak kaçmak istedi. Başka bir vatandaş, telefonu almaya çalışan gence müdahale etti. Kısa süreli arbedenin ardından kapkaç girişiminde bulunan kişi vatandaşın elinden kurtulup kaçtı. Telefonunu vermeyen liseli kız ise gözyaşlarına boğuldu. Şoka girerek fenalaşan kıza önce çevredekiler müdahale etti. Daha sonra 112 Acil Servis ekibi geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği kız, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapkaççıdan Vatandaş Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement