Kar yağışı etkisini sürdürüyor - - Son Dakika
Güncel

Kar yağışı etkisini sürdürüyor -

Kar yağışı etkisini sürdürüyor -

Kırklareli'de, yoğun kar yağışı nedeniyle 32 köy yolu ulaşıma kapandı.

11.03.2014 11:46

Kırklareli'de, yoğun kar yağışı nedeniyle 32 köy yolu ulaşıma kapandı.

İki gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar kalınlığı Kofçaz ilçesinde 15, Demirköy'ün Mahyatepe mevkisinde 20, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısında 12 santimetreye ulaştı.

Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı. Jandarma ekipleri Kofçaz ve Demirköy ilçelerine araçların zincirsiz trafiğe çıkmasına izin vermiyor.

Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de Kofçaz ve Demirköy ilçeleri ile Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolunda kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle 32 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

Ekiplerin köy yollarını ulaşıma açılması için çalıştıklarını belirten Eser, "Kırklareli merkeze bağlı 6, Kofçaz ilçesinde 15 ve Demirköy ilçesinde 11 olmak üzere 32 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerimiz köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlattı" diye konuştu.

Diğer taraftan Dereköy köyünde kar yağışı nedeniyle doğada güzel görüntüler oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kar yağışı etkisini sürdürüyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement