Karaağaç Gençlikspor Başkanı Yıldız: "En Önemli Eksiğimiz Sahamız" - Son Dakika
Yerel

Karaağaç Gençlikspor Başkanı Yıldız: "En Önemli Eksiğimiz Sahamız"

Karaağaç Gençlikspor Başkanı Yıldız: "En Önemli Eksiğimiz Sahamız"

Tekirdağ Amatör Lig ekiplerinden Karaağaç Gençlikspor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, en önemli eksikliklerinin saha olduğunu söyledi.

21.08.2015 16:01

Tekirdağ Amatör Lig ekiplerinden Karaağaç Gençlik spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, en önemli eksikliklerinin saha olduğunu söyledi.

Tekirdağ Amatör Lig ekiplerinden Karaağaç Gençlikspor Kulübü yönetimi, kulübe ve ilçe sporuna destek amaçlı gerçekleştirdikleri ziyaretlerini sürdürüyor. Desteklerinden dolayı AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin'e teşekkür ziyaretinde bulunan Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız ve SMMM Nurten Pandir, kulüp olarak en büyük eksiklerinin futbol sahası olduğunu belirtti.

Kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Mustafa Çetin'e teşekkür eden Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız, "Sizin gibi duyarlı iş adamlarımız sayesinde hem kulübümüz hem de ilçe sporunun geleceği adına umut duyuyorum. Sizlerin destekleri olmasa bizim gibi amatör spor kulüpleri varlıklarını devam ettiremez" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Çetin ise "Sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bölgemize Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde bir Spor Akademisi kazandırabilmek adına birlikte mücadele ediyoruz. Bunun yanında sizler Karaağaç Gençlikspor'un geleceği için de çabalıyorsunuz. Ben ve benim gibi arkadaşlarım yıllardır amatör spor kulüplerine destek olmaya gayret ediyoruz. Fakat taşıma suyla değirmen dönmez. Artık kalıcı adımlar atılmalı. Amatör kulüplere yerel yönetimler ve devlet tarafından sahip çıkılmalı. Herkes bu konuda elini taşın altına koymalı" diye konuştu.

Şu ana kadar gerçekleştirdikleri ziyaretlerde olumlu görüşmelerde bulunduklarını kaydeden Cihangir Yıldız, "Ben işimden kalan zamanımın neredeyse tamamını Karaağaç Gençlikspor'a ayırıyorum. Ailemi ihmal ediyorum. Tek derdim, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durup, spora yönelmeleridir. Bunun için en önemli eksiklerimizden biri de futbol sahasıdır. Bizim Karaağaç'ta bir sahamız var. Fakat burası toprak zeminlidir. Biz buranın suni çim ile kaplanması için belediyemize defalarca dilekçe verdik. Sonunda belediyeden olumlu bir cevap geldi. Sahamızın suni çim ile kaplanacağını ve takımların soyunma odalarının, duş ve tuvaletlerin de onarılacağı belirtildi. Temennimiz bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasıdır. Sahamız olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Biz buna inanıyoruz" dedi.

Cihangir Yıldız ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin kısa süre içinde meyvelerini vereceğine inandığını söyleyen SMMM Nurten Pandir ise "Herkesin ortak paydası olduğuna inandığım spor ile ilgili projeler kapsamında yapılacak çalışmalara da herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Spor bizlerin ortak noktasıdır. Spor alanında yapılacak güzel çalışmalar, sosyal hayata da yansıyacaktır. Spor ile ilgili projelerin hayata geçmesi için herkesten destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Mustafa Çetin'e forma hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaağaç Gençlikspor Başkanı Yıldız: 'En Önemli Eksiğimiz Sahamız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement