İtfaiye Eri Boynu Kırık ve Ölü Olarak Yol Kenarında Bulundu - Son Dakika
Güncel

İtfaiye Eri Boynu Kırık ve Ölü Olarak Yol Kenarında Bulundu

Karabük'te itfaiye eri boynu kırılarak öldürülmüş halde bulunurken bir kişi gözaltına alındı. Olay Suriyelilerin konuşmasını duyan taksi şoförü sayesinde aydınlandı.

17.08.2015 07:54  Güncelleme: 11:34

Karabük'te Hürriyet Mahallesi Kordan park mevkiinde Araç çayı kenarında itfaiye eri boynu kırılarak öldürülmüş bulunurken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

SURİYELİLERİ DUYAN TAKSİ ŞOFÖRÜ TELEFONA SARILDI

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Kordan park mevkiinde Araç çayı kenarında ağaçların arasında yerde yatan bir vatandaş olduğunu gören Suriyelilerin konuşmasını duyan bir taksi şoförü durumu 112 ekiplerine bildirdi.

İTFAİYE ERİ ÇIKTI

Bunun üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü belirlemesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede yüzünde darbe ve boynunda kırık tespit edilen şahsın Karabük Belediyesi İtfaiyesinde çalışan evli ve iki çocuk babası Cihan Çetin (35) olduğunu tespit etti.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde içki şişeleri bulan ve araştırma yapan ekipler Çetin'in akşam üzeri Tuncay T. isimli bir şahıs ile kavga ettiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede Tuncay T. isimli şahsı gözaltına aldı.

MORGA KALDIRILDI

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, itfaiye eri Çetin'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiye Eri Boynu Kırık ve Ölü Olarak Yol Kenarında Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiye Eri Boynu Kırık ve Ölü Olarak Yol Kenarında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • karabuklu: arkadaslar bende karabukluyum cocuga tezgah yapmislar bilmeden yorum yapmayin mevzu bildiginiz gibi deyil cocugu 1gun once dovmusler itfayecigi gel arayi duzeltelim diye yine cagiriyorlar bu sefer harina mal oldu olenin arkasindan kiybet etmeyin oldurene baksana daha yeni ceza evinden cikti arkadaslar 0 0 Yanıtla
  • kayabaşı genci: sen tanıyormusunda kesin suçlu diyorsun olayı bilmeden yorum yapıyorsun bir can gitti aile yıkıldı anne babası ve eşi nasıl biliyormusun bilip bilmeden konuşuyor sun savaşcı 0 0 Yanıtla

Advertisement