Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 12 kişi göz altına alındı.

24.04.2015 18:19

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 12 kişi göz altına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar da çeşitli suçlardan aranan 12 kişi göz altına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.K (42) ve G.G (48) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Seçim Güvenliği Toplantısı

Karabük Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Orhan Alimoğlu başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, kent genelinde seçimlerin huzur ve sükun içerisinde neticelenmesi için gerekli önlemlerin alındığı ifade edilerek, alınan karalar partilerin il başkanlarına iletildiğinin altı çizildi.

KBÜ rektöründen ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Meslek Yüksekokulu'na (SMYO) atanan Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş'ı ziyaret etti.

Polat, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Karaş'a yeni görevinde başarılar diledi ve  birlikte çalışacak olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

-  Safranbolu'da sergi açılışları

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) ve İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince ebru, taş ve mum sergileri açıldı.

Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi'nde yapılan açılışta konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, SAKEM'in okul gibi çalıştığını ve kaliteli ürünler ürettiğini söyledi.

- Safranbolu'da asfalt çalışması

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ilçede asfalt çalışmalarının başladığını bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin yol genişletmesi yaptığını, diğer yandan da asfalt dökmeye başladığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement