Karacabey Belediyesi'nin Araç Filosu Güçleniyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyesi'nin Araç Filosu Güçleniyor

Karacabey Belediyesi, yeniden yapılanma çalışmaları doğrultusunda araç filosunu da yenilemeye devam ederken, belediyenin mevcut filosuna katılan 4 yeni araç, gerçekleştirilen törenle hizmete sunuldu.

28.04.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Modern ve Müreffeh Kent Karacabey' hedefi doğrultusunda yeniden yapılanma çalışmalarını hızla sürdüren ve Türkiye'nin borçsuz belediyeler sıralamasında da başı çeken Karacabey Belediyesi, araç filosunu da hızla yenilemeyi sürdürürken, mevcut filoya dâhil edilen 4 yeni araç, gerçekleştirilen törenle hizmete sunuldu.

Karacabey Belediyesi'nin tamamen kendi imkânları ile peşin olarak satın aldığı yeni araçların, kurdele kesim töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Ortak Akıl ve İstişare Kültürü' çerçevesinde kentin yönetiminde köklü bir değişim ve yeniden yapılanma başlattıklarını açıklarken; "İtibarına yeniden kavuşturduğumuz belediyemiz tüm yönleri ile atağa geçmiştir. Şu ana kadar tüm borçları sıfırlayıp, güçlü bir ekonomik yapıya kavuşturduğumuz belediyemiz, 'Modern ve Müreffeh Kent' hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir" dedi.

"KARACABEY'DE GERÇEKLEŞEN PROJELER TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR"

Karacabey Belediyesi'nin Türkiye'deki ender 'Borçsuz Belediyeler' sıralamasında da en başta yer aldığına dikkat çekerek, Karacabey'in kısa sürede kapalı kutusundan sıyrılıp, modern bir kent olma yolunda takdire şayan başarılara imza attığını da dile getiren Başkan Ali Özkan; "İlçemiz artık örnek alan değil; gerçekleştirdiği projeleri örnek alınan bir belediyedir. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimizi, tamamen kendi öz imkânlarımızla finanse etmiş bulunuyoruz. İnsanlarımızın refahı doğrultusunda, gerektiğinde borçlanarak da yatırımlar yapılabileceğine yürekten inanıyoruz. Yeni araçlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

FİLOYA 4 YENİ ARAÇ KATILDI

Öte yandan Karacabey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, araç filosuna yeni katılan 4 araç arasında 1 adet cenaze aracı, 1 adet kamyonet, 2 adet de çift kabinli arazi aracının yer aldığını bilgilerine yer verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyesi'nin Araç Filosu Güçleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement