Karacabey Belediyespor Gürsu Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyespor Gürsu Maçına Hazır

Karacabey Belediyespor Gürsu Maçına Hazır

Ali Özkan; BAL Ligi hedefine kararlılıkla yürüyen ve Play Off maçlarında oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm Bursa'nın haklı takdirini kazanan Karacabey Belediyespor oyuncularına güvenini vurguladı.

07.04.2016 16:04  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; BAL ligi Play Off maçlarında üst üste iki galibiyet alarak liderliğini perçinleyen ve en yakın rakibine şimdiden iki puan fark atan Karacabey Belediyespor futbolcuları ve teknik heyet ile pazar günü oynanacak Gürsuspor karşılaşması için motivasyon toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Özkan; "Tüm Karacabey, sizlerin yanında. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Gençlerimizi spora yönlendirmek ve sağlıklı yaşamak için sizlerin başarıları büyük önem taşıyor" dedi.

Karacabeylilere Davet

Takımın BAL ligi hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlediğini vurgulayan Özkan, Yenişehir İlçe Stadı'nda 10 Nisan Pazar günü Saat: 16.30'da oynanacak Gürsuspor maçına tüm Karacabeylileri takımlarına destek için davet etti.

Karşılaşma için 10 Nisan Pazar günü saat 13.30'dan itibaren Karacabey Belediyesi önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyespor Gürsu Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement