Karacabey Birlikspor'da Transfer Müjdesi ve Taraftarlara 'Duyarlılık' Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Karacabey Birlikspor'da Transfer Müjdesi ve Taraftarlara 'Duyarlılık' Çağrısı

Karacabey Birlikspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile sürerken, ünlü isimlerin transfer kervanına bu kez de Bandırmaspor'u PTT 1. Lig'e çıkaran kadroda 10 numaralı formayı giyerek kaptanlık yapan, Ali Serin katıldı.

31.08.2016 15:38

Önümüzdeki sezon Sportoto 3. Lig'de Karacabey'i temsil etmeye hazırlanan Karacabey Birlikspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile sürerken, peş peşe gerçekleşen ünlü isimlerin transfer kervanına bu kez de Bandırmaspor'u PTT. 1. Lig'e ulaştıran kadroda, 10 numaralı formayı giyip kaptanlık yapan Ali Serin Katıldı.

En son gerçekleştirilen transferler Mavi-Siyahlı camiada büyük heyecan yaratırken, tüm taraftarların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda da federasyonun oldukça sıkılaştırılan disiplin ve ağır parasal cezalar yönetmeliğine ilişkin detaylar paylaşılarak, gereken duyarlılığın mutlaka gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Taraftarımızın Gerekli Duyarlılığı Göstereceğine İnanıyoruz

Crazy ve Akıncılar gruplarının yanı sıra; geniş bir taraftar kitlesinin katılımı ile gerçekleştirilen taraftar buluşmasında, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunurken, Başkan Koçak yaptığı açıklamada; "Geçen sezon taraftarımız gösterdiği centilmenlik ve tribün şovları ile başta Bursa olmak üzere, tüm Türkiye'nin büyük takdirini kazandı. Önceki yıllarda kazandığımız şampiyonluklarda, taraftarımızın verdiği bu büyük katkının bu sezon, daha da yüceltilmesi adına Mavi-Siyahlı camiamızın ve taraftarlarımızın gerekli duyarlılık ve sorumluluğu mutlaka göstereceklerine yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Karacabey, Hem Sahada Hem Tribünde Örnek Olacak

Öte yandan toplantıda görüşlerini açıklayan Crazy ve Akıncılar grubu temsilcileri de yaptıkları açıklamada, ülkenin önemli günlerden geçtiği bu günlerde, toplumun tüm katmanları arasındaki kardeşlik ruhunun her zaman 'Aklıselim' tutum içinde gösterilmesi gerektiğini dile getirirken; "Rakip takım taraftarları ile aramızdaki kardeşlik bağını koparmaya ve suni ayrılıklar çıkarılmasına yönelik provokasyonlara asla gelmeyeceğiz. Akılcı, birleştirici, misafirperver tutumlarımız tüm Türkiye'ye örnek olacak. Bugün misafir ettiğimiz camialara, yarın da biz misafir olacağız. Sahadaki yarışmamız ayrıca, bu misafirperverlik konusunda da olacak. Bu sezon centilmenlik ve tribün şovlarımız ile tüm futbol taraftarlarına örnek olacağız" şeklinde konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Birlikspor'da Transfer Müjdesi ve Taraftarlara 'Duyarlılık' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement