Karacabey'de Spor Şahlanıyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Spor Şahlanıyor

Karacabey\'de Spor Şahlanıyor

İlçedeki gelişimi tüm hızıyla sürdürmek adına, hayatın her alanına yönelik olduğu gibi sportif faaliyetlere de büyük önem veren Karacabey Belediyesi, bu konuda attığı somut adımların meyvelerini almaya devam ediyor.

26.04.2016 15:43  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda yakaladığı şampiyonluğun ardından, önümüzdeki sezon için 3. Lig hedefine şimdiden kilitlenen ve 'Sportif Kent' hedefi doğrultusunda bugüne dek birbirinden eşsiz başarılara imza atan Karacabey'de, farklı spor branşlarında başarılar gelmeye devam ederken, şimdi de güreş ve basketbol dallarında alınan başarılı sonuçlar, Karacabeylilerin yeni gurur kaynağı oldu.

Farklı spor branşlarında yakalanan üstün başarıların, Karacabeylileri son derece mutlu ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Ali Özkan, kısa sürede yakalanan başarı grafiğinin, 'Sportif Kent Karacabey'in müjdecisi olduğunu söyledi.

"Bir Olduğumuz Müddetçe Yakalamayacağımız Başarı Yok"

'Türkiye Güreş Seçmeleri'ne katılacak güreşçiler ve yeni kurulan Basketbol A Takımı sporcuları ile bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm ilçe dinamiklerinin sportif başarıya uygun bir zemin teşkil ettiğini belirtirken, bu potansiyeli harekete geçirerek başarı grafiğinde görülmemiş bir ivmelenme yakalandığını ifade etti.

Başkan Özkan; "Her konuda itibarına yeniden kavuşan belediyemizin, sportif alanda da yakaladığı başarı çizgisi, gururla söylüyoruz ki tüm Karacabey'e gönül verenleri de harekete geçirdi. Gelinen noktada yakından uzaktan tüm hemşerilerimiz, destek konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. 'Sportif Kent Karacabey' ve 'Modern ve Müreffeh Kent Karacabey' hedeflerine doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Bizler, bir ve beraber olduğumuz sürece, erişilemeyecek bir başarı olmadığına yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Basketbol Takımına Sponsorlardan Forma Desteği"

Öte yandan Karacabey Belediyespor'a sponsor desteği de artarak devam ederken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ilk kez kurulan Basketbol A Takımı'na forma desteğinde bulunan Sedat Avşar'ın şahsında, takımlarına sahip çıkan tüm ilçe halkı ile diğer sponsorlara da minnettar olduklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de Spor Şahlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement