Karacabey'in Şehir İçi Yollarında Bakım Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika
Güncel

Karacabey'in Şehir İçi Yollarında Bakım Çalışmalarına Hız Verildi

Karacabey'de, son dönemde ilçenin 40 yıllık eskimiş altyapısının yenilenmesi adına 200 milyonluk bir altyapı yatırım atağına geçen Bursa Büyükşehir ve Karacabey İlçe belediyeleri, üst yapının da yenilenmesi adına yollardaki bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

29.03.2017 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu şebeke çalışmalarının sürdürüldüğü Karacabey'de, büyükşehir ve ilçe belediyeleri; doğalgaz çalışmaları ve yoğun kış şartlarından olumsuz etkilenen kent içindeki yolların da modern bir görünüme kavuşturulması adına, tüm hızıyla faaliyetlerine başladıklarını duyurdu.

Çağdaş Görünüm Kazanacak

Çalışmaları Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte yerinde denetleyen ve kentin çağdaş bir görünüme kavuşması adına, birden fazla ekip oluşturulduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; tüm yaz sezonu boyunca yürütülecek çalışmaların göze çarpıcı değişiklikler neticesinde, vatandaşların da takdirini kazanacağına inandığını kaydetti.

Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Son yıllarda merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin Karacabey'de gerçekleştirdikleri yatırımların, vatandaşlarda da büyük memnuniyet yarattığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Özkan; "Mevcut ekonomik konjonktür ve ilçemizde harekete geçirdiğimiz potansiyel güç, 'Modern ve Müreffeh Kent' hedefine her geçen gün daha da yaklaşmamızı sağlıyor. Ekonomik yönden güçlü hale getirdiğimiz belediyemiz, kısa zamanda tüm sorunları da bir bir çözecek güçtedir. Güzellikler şehri Karacabey'i daha da geliştirmek adına, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'in Şehir İçi Yollarında Bakım Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement