Karaduman, Filyos'a Trenle Gezi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Karaduman, Filyos'a Trenle Gezi Düzenledi

Karaduman, Filyos\'a Trenle Gezi Düzenledi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri Filyos’a modern DMU tipi tren ile seyahat gerçekleştirdi.

20.04.2014 04:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri Filyos'a modern DMU tipi tren ile seyahat gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 26 Mart'ta Filyos-Zonguldak arası başlayan tren seferlerini yerine test etmek amacıyla modern vagon DMU tipi tren ile Zonguldak garından binerek Filyos'a bir dizi gezi yaptı. Geziye Merkez İlçe yönetim kurulu da eşlik etti. Zonguldak garından başlayan geziye Zonguldak'ta görev yapan basın mensupları da katıldı. Karaduman, DMU tipi trenin makinist kısmında durarak tren görevlilerinden bilgi aldı. Zonguldak garından saat 18: 00'da başlayan yolculuk, saat 18: 33'de Filyos'ta sona erdi. Ardından Karaduman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ı makamında ziyaret ederek yerel seçimlerde tekrar güvenoyu olan Başkan Ünal ve ekibine başarılar diledi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a ve yönetim kuruluna ziyaret için teşekkür ederek bir süre sohbet etti. Merkez İlçe Başkanı Karaduman Filyos'a yaptığı tren ziyaretinde ve Belediye Başkanı Ömer Ünal'ı makamında ziyaret etmesiyle yaptığı açıklamada, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın tekrar seçilmesini ve beldede çok büyük hizmetlerin gerçekleştiğini ve bu hizmetlerin de yine 5 yıl boyunca devam edeceğini kaydetti.

Karaduman, "Seçimlerden önce DMU tren setlerimiz seferlerine başlamıştır. Biz seçim gezilerinde bununla ilgili bir çalışma yapamadık. Seçimlerden sonra bu hayata geçen hizmeti teşkilatımızla hem yolculuk yapalım, hemde göreve tekrar yeni seçilen Filyos Belediye Başkanı'mızı teşkilatımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanımız 5 yıllık dönemde kendini Filyos'ta ispatladı. Filyos'a çok güzel hizmetler kazandırdı. Filyos'lu seçmenlerde kendisini tekrar teveccüh göstererek bu makama layık gördü. Tabii bundan sonra sorumluluğu biraz daha arttı. Yaptığı hizmetlerin üzerine daha kat kat hizmet yapması gerekiyor. Ben Ömer Başkanımın bunu yapacağını inanıyorum. Kendisini çalışkan buna inanıyorum. Filyos'a güzel hizmetleri kazandırarak nüfus anlamında hem de Filyos'ta yaşayan Filyos halkının yaşam kalitesini artırabilmek için Belediye imkanlarını kullanarak güzel hizmetler yapacaktır. Bizde AK Parti teşkilatı olarak üzerimize düşen bir vazife varsa Başkanımıza her yönden hem merkezden hem de bizim teşkilatından her zaman kendisine destek vererek hem Filyos için hem de Zonguldak'ımız için bu hizmetleri aracılık yapmaya bizlerde ona katkı vereceğiz. Kendisine bu dönemde başarılar diliyorum. Kazasız belasız 5 yıllık dönemi de tamamlarlar. Filyos'a ve Filyos Belediye Başkanımıza hayırlı olsun. Belediye Başkanımızın bu salonla da ilgili yaptığı hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise Merkez İlçe Başkanı Karaduman'a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret için teşekkür ederek, Filyos'ta geçtiğimiz 5 yılda yaptığı ve bu 5 yıllık süreçte de hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. Başkan Ünal, "Merkez İlçe Başkanımız Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri beldemizi ziyaret ettiler. Beldemize Filyos-Zonguldak arası çalışan trenler ile geldiler. Bunun bir özelliği var. Seçimden önce 5-6 gün önce başladılar. Muhalefet dedi ki bu seferler seçimden sonra kalkacak. Halbuki bunları biz geliştirerek çalıştırmayı düşünüyoruz. İnşallah yollar yapıldığı süreçten sonra sefer sayıları artarak çalışacaklar. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Biz Filyos'ta seçimi kazanarak, hizmet ederek aldık. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımda bunun gibi olacak. Bizim derdimiz halka hizmettir. Bizim başka derdimiz ve başka davamız yok. Allah'ın izni ile de Filyos'u layık olduğu yere getirmeye çalışıyoruz. Bize tekrar bu göreve getiren arkadaşlarımızda Filyos halkına, oy verenler ve vermeyenlere Filyos'u artık ileriye götürmeye çalışacağız. Biz Filyos'u büyükşehir gibi yönetmek için çabalıyoruz. Kanalizasyonu, suyu ve dereleri yaptık. Geçtiğimiz yıllarda bu kanalizasyon dereye akıyordu. Filyos turizm açısından çok önemli bir beldeye sahip olduğu için ilk önce yapmamız gereken arıtma ve derin deniz deşarj işi idi. Ben geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara'daydım. Allah'ın izni ile bunu da yüzde 100 hibe ile yaptırmak için uğraşıyoruz. Bu yıl içinde ihalesini yaptırıp başlatacağız. Bizim ilk önceki hedefimiz çevreyle ilgili yatırımlardır. Halkımızın bizden istediği Filyos'a bir yüksekokul kazandırmak. Bununla ilgili olarak binanın fiziki olarak alımı için çalışmalarımız sürüyor. Onu aldığımız takdirde de rektörümüzle görüşüp Filyos'a bir okul kazandırmaya çalışacağız. Bunla ilgili olarak da İl Başkanımızın ve milletvekillerimizin desteği gerekiyor. Onlarda destek vereceğinden hiç kuşkum yok. Allah'ın izni ile de bu dönemde onları yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Filyos'ta bizim futbol sahası eksikliğimizde var. Onunla ilgilide çalışmalara başladık. Filyos'a futbol sahası kazandırmak için gerekeni yapıyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten sonra Filyos Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı salonu gezen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler burada salonu yerinde incelediler. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal burada da yaptığı konuşmada, Zonguldak'ta bu kadar genişlikte salonun olmadığını kaydetti. Başkan Ünal, "Düğün salonumuza gelince burası yaklaşık bin 500 kişilik bir salondur. Zonguldak'ta bunun eşi ve benzeri yok. Filyos halkına hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Başkanımıza da gezdirdik, inşallah beğenmiştir" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise salonu beğendiğini ifade ederek Filyos'a yakışır bir salon olduğunu belirtti. Karaduman, " Gerçekten Filyos'a değer bir salon yapmış. Kendisi de ifade ettiği gibi Zonguldak'ta da bu salondan yok. Filyos halkına bu salonun hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Trenle gelinen Filyos ziyaretinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve beraberindekiler tren önünde hatıra fotoğrafı çektirerek tekrar Zonguldak'a tren ile döndüler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaduman, Filyos'a Trenle Gezi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi
    09 Mar MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi

    Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yıldırım'ın Gücü Kadınlarımız' programı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve diğer birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Programda, MHP'li kadınların güçlü ve millete bağlı olduğu vurgulandı.

  • AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak
    09 Mar AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak

    Denizli'de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '31 Mart seçimleri benim için bir final' konuşması üzerine açıklama yaptı. Başkan Güngör, 'Bu son değil yeni bir başlangıç olacaktır. Türkiye Yüzyılı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerel seçimlerle de başarılara imza atarak yoluna devam edecektir' dedi.

  • Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak
    09 Mar Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak

    Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip şehri Konya'da bin 154 mahallede 6 binden fazla muhtar adayı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak. Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, muhtar adaylığına ilginin artmasının sebebinin Cumhurbaşkanı'nın muhtarlık kurumuna verdiği önem olduğunu belirtti.

  • Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı
    09 Mar Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı

    Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Maliye Kongresi' Anadolu Üniversitesi İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonunda başladı. Kongreye, akademisyenler, öğrenciler ve sektör temsilcileri katıldı. Kongre, maliye alanındaki güncel konuların tartışılacağı bir platform sağlamayı hedefliyor.

  • Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor
    09 Mar Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor

    Yalova'da üniversite yerleşkesinde inşa edilen Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı, afetler sonrası müdahaleye ilişkin tatbikatların yapılabileceği bir merkez olarak hizmete sunulacak. Yalova Üniversitesi, Yalova Valiliği ve AFAD işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, deprem, su altı kurtarma, yangın, trafik gibi konularda uygulamalı eğitimler verilecek. Eğitim alanının tamamlanmasıyla birlikte ülkenin her yerinden insanlar burada eğitim alabilecek ve afet durumlarında daha etkin müdahale sağlanabilecek.

  • Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'
    09 Mar Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'

    Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, yerel seçimlerde diğer parti adaylarının 'milli görüşçü' olarak kendilerini ifade ettiklerini belirterek, milli görüşün temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ve liderinin Necmettin Erbakan olduğunu söyledi.

  • Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor
    09 Mar Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor

    Hazır yemek sektörü, yerel seçim çalışmalarının etkisiyle ramazan ayında büyüme tahmin ediyor. Siyasi partilerin iftar programları ve benzeri etkinlikler nedeniyle sektörde hareketlilik bekleniyor. Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bozdağ, ramazan ayında iftar saatlerinde artış olmasını beklediklerini belirtti. Ayrıca, sektörde üç farklı yemek servisi yapıldığını ve ramazan boyunca 80 milyar lira artış öngördüklerini söyledi. Bozdağ, tüketicilere de 'ramazan kondu' uyarısında bulunarak, belediyelerin denetim yapması ve endüstriyel yemek sektöründeki firmaları tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.

  • Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır
    09 Mar Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır

    Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü DEAŞ'tan arındırılan Bab ilçesinin tek ut yapım ustası ve sanatçısı olan Hassan Hamza, ut yapımının bir sanat olduğunu belirtti. Hamza, ut yapım ustasının aynı zamanda sanatçı olması gerektiğini söyledi.

  • Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi
    09 Mar Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi

    Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen 'Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası' sona erdi. Turnuvada final maçını Turtle Sports ile YG4 takımları oynadı. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Turtle Sports, YG4'ü 3-0 yenerek şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Yasin Güvenç'in babası Mustafa Güvenç verdi. Turnuvanın amacı toplumsal birlikteliği ve spor yapmayı teşvik etmekti.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı
    09 Mar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizmasının 7. toplantısı vesilesiyle gerçekleştirdiği 2 günlük ziyaretini tamamladı. Washington'dan ayrılan Bakan Fidan'ın Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

  • Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi
    09 Mar Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2019-2024 döneminin dün gerçekleştirilen son meclis toplantısı öncesinde görev süresi sona eren meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

  • Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta
    09 Mar Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta

    Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Cumhur İttifakının milletten başka paydaşı olmadığını belirterek, diğer partilerin kendi içinde döküldüğünü söyledi. Ala, Gürsu Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık'ın proje lansman toplantısına katıldı ve Işık'ı desteklediklerini ifade etti. Işık ise Gürsu'da gerçekleştirecekleri projeleri anlattı ve Gürsu'nun gençlerin belediyesi olduğunu vurguladı.


Advertisement