Karaisalı'da Sokak Hayvanları İçin Ortak Çalışma - Son Dakika
Yerel

Karaisalı'da Sokak Hayvanları İçin Ortak Çalışma

Karaisalı\'da Sokak Hayvanları İçin Ortak Çalışma

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ’ne bağlı sokak hayvanları rehabilitasyon araçları ve sokak hayvanları müdahale timleri ile Karaisalı ilçesinde sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarda bulundu.

18.09.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü 'ne bağlı sokak hayvanları rehabilitasyon araçları ve sokak hayvanları müdahale timleri ile Karaisalı ilçesinde sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarda bulundu.

Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, Karaisalı Belediyesi'nin daha önceden çalışmalarıyla tespit ettiği ilçe sokaklarında, saldırgan, hasta ve yaralı sokak köpeklerini rehabilitasyon merkezinde tedavi edilmek üzere topladı. Karaisalı halkının yoğun ilgi ile takip ettiği bu çalışmanın ardından, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı uyuşturucuyla mücadele ekipleri, vatandaşlara 'bonzai adlı sentetik uyuşturucu' ile ilgili bilgiler verildi. Sağlık Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan el broşürleri toplantıya katılanlara ve çevre esnafa dağıtıldı. Karaisalı İlçe Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Opr. Dr. Fatih Karayandı ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Mustafa Köse'ye çalışmalarından dolayı bir de plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaisalı'da Sokak Hayvanları İçin Ortak Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement