Karaman Evlendirme Programlarının Damat Adayı, Dolandırıcılık Suçundan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Karaman Evlendirme Programlarının Damat Adayı, Dolandırıcılık Suçundan Tutuklandı

Karaman Evlendirme Programlarının Damat Adayı, Dolandırıcılık Suçundan Tutuklandı

Evlendirme programlarının damat adayı, dolandırıcılık suçundan tutuklandıKaraman'da daha önce evlendirme programlarına damat adayı olarak çıkan ve bir kaç dizide oyunculuk yaptığı ileri sürülen kadın kuaförü 27 yaşındaki Serkan Eyvaz, dolandırıcılık suçundan tutuklandı.

13.07.2016 14:58

Evlendirme programlarının damat adayı, dolandırıcılık suçundan tutuklandı

Karaman'da daha önce evlendirme programlarına damat adayı olarak çıkan ve bir kaç dizide oyunculuk yaptığı ileri sürülen kadın kuaförü 27 yaşındaki Serkan Eyvaz, dolandırıcılık suçundan tutuklandı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bir taksiye binen müşterinin bir marketin önünde aracı durdurup, taksiciye bozuk parası olmadığını söyleyip 20 lira alıp, hemen geliyorum deyip kayıplara karıştığı, yine pazarda esnaftan da 'karşıda tezgahım var, 50 lira bozuk para versene müşteri bekliyor, hemen geri getireyim' diyerek bir kişinin taksici ve pazarcıyı dolandırması üzerine çalışma başlattı. Araştırmayı derinleştiren polis, bir taksici ile 2 pazarcının daha aynı yöntemle dolandırıldığını belirledi. Verilen eşkal üzerinden çalışmasını sürdüren polis, Serkan Eyvaz'ı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Eyvaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Serkan Eyvaz'ın, 2014 yılında bir evlendirme programına damat adayı olarak katıldığı, bir süre sonra evlenmeden programdan ayrıldığı, Ankara'nın Dikmeni, Şefkat Tepe ve Küçük Kıyamet adlı dizilerde de kısa süreliğine oyunculuk yaptığı ileri sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Evlendirme Programlarının Damat Adayı, Dolandırıcılık Suçundan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement