Karaman Maskeli Soyguncular, Pompacıyı Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Karaman Maskeli Soyguncular, Pompacıyı Yaraladı

Karaman Maskeli Soyguncular, Pompacıyı Yaraladı

Maskeli soyguncular, pompacıyı yaraladı Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli silahlı 3 soyguncu, çıkan arbedede pompacı 26 yaşındaki Hasan Bozkurt'u kolundan ve bacağından hafif yaralayıp, paraları alamadan kaçtı.

12.12.2015 12:24

Maskeli soyguncular, pompacıyı yaraladı

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli silahlı 3 soyguncu, çıkan arbedede pompacı 26 yaşındaki Hasan Bozkurt'u kolundan ve bacağından hafif yaralayıp, paraları alamadan kaçtı.

Olay, saa 00.50 sıralarında Ayrancı-Karaman karayolunun 2'nci kilometresindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra polis olarak atama yapılması bekleyen ve bu süreçte akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapan Hasan Bozkurt, 112 Acil Servise ait bir ambulansa yakıt doldururken, yaklaşık 100 metre ileride bir otomobilin yolun kenarında beklediğini fark etti. Ambulans, yakıt aldıktan sonra akaryakıt istasyonundan ayrıldı. Bunun üzerine yolun kenarında bekleyen otomobilde hızla akaryakıt istasyonuna gelip içinden inen maskeli ve tüfekli 3 kişi pompacı Bozkurt'a, kasadaki paraları vermesini istedi. Polis adayı Bozkurt da soygunculara tepki gösterip direndi. Çıkan arbedede soyguncular rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu Bozkurt kolu ve bacağından hafif yaralanırken işyerinde de maddi zarar oluştu. Paniğe kapılan soyguncular paraları alamadan geldikleri otomobilli hızla olay yerinden uzaklaştı. O sırada diğer çalışanda polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Hafif yaralı Bozkurt, olaydan kısa bir süre önce yakıt doldurduğu ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, yaptığı incelemede işyerindeki güvenlik kamerasının çalışmadığını belirledi.

Polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Maskeli Soyguncular, Pompacıyı Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement