Karamanlı Engelli Yüzücüler Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Engelli Yüzücüler Türkiye Şampiyonu Oldu

Karamanlı Engelli Yüzücüler Türkiye Şampiyonu Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yüzme bedensel engelli sporcuları, İstanbul’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

16.04.2014 13:38

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yüzme bedensel engelli sporcuları, İstanbul'da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

12-13 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası'na Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Bedensel Engelli Sporcuları Neslihan Kılıçoğlu ve Salim İmren temsil etti. Yüzme antrenörü Aziz Hopyar eşliğinde şampiyonaya hazırlanan sporcular S 6 ve S 10 guruplarında Türkiye şampiyonu oldu. 25 il ve 35 takımdan toplam 250 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada Neslihan Kılıçoğlu, 50 metre serbest, 100 metre kurbağalama S 6 gurubunda Türkiye şampiyonu olurken, 100 metre serbest ve 100 metre sırtüstü S 6 gurubunda ise Türkiye 2'ncisi oldu. Diğer sporcumuz Salim İmren ise 100 metre kurbağalama S 10 gurubunda Türkiye şampiyonu olurken, 100 metre serbest S 10 gurubunda ise Türkiye 3'ncüsü oldu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanlı Engelli Yüzücüler Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement