Karamanlı Genç Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Genç Bir Haftadır Kayıp

Karamanlı Genç Bir Haftadır Kayıp

Karaman’da psikolojik rahatsızlığı bulunan 21 yaşındaki genç bir haftadır kayıp.Baba İbrahim Özker, oğlu Durmuş Ali Özker’in (21) askerde rahatsızlanarak vatani görevini tamamlayamadığını, bu nedenle psikolojik bunalıma girdiğini ve zaman zaman evden kaçtığını söyledi.

06.12.2014 14:07

Karaman'da psikolojik rahatsızlığı bulunan 21 yaşındaki genç bir haftadır kayıp.

Baba İbrahim Özker, oğlu Durmuş Ali Özker'in (21) askerde rahatsızlanarak vatani görevini tamamlayamadığını, bu nedenle psikolojik bunalıma girdiğini ve zaman zaman evden kaçtığını söyledi.

Baba İbrahim Özker, psikolojik tedavi gören oğlunun annesiyle ayrı olduklarını, kendisinin Çavuşpınar köyünde yaşadığını ve zaman zaman oğlunun kendisiyle birlikte kaldığını belirterek, "Oğlum askere gitmeden önce normal bir çocuktu. Askerliği sırasında rahatsızlandı ve askerlik yapamaz raporu verildi. Askerliğini tamamlayamadığı için bu konuyu kafasına çok takıyordu. Hatta 15 gün önce yine ortadan kayboldu. Kendisini askerlik yaptığı Ankara'daki Nizamiye'nin yakınlarında bulduk. Eve alıp geldik. Ama ilaçlarını kullanmadığı için rahatsızlığı arttı. Ne benim sözümü, nede dedesinin sözünü dinlemez oldu. Bir hafta önce benim yanımdan anneannesinin evine diye ayrıldı. Ancak oraya da gitmemiş. Jandarmaya, polise haber verdik onlarda arıyor. Oğlumu gören veya nerede olduğunu bilenlerin insaniyet namına polise, jandarmaya veya 0543 367 11 48 nolu telefondan bana ulaşmalarını rica ediyorum" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanlı Genç Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement