Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi'nden Başarı - Son Dakika
Yerel

Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi'nden Başarı

Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi\'nden Başarı

Zonguldak liseler arası Genç Kızlar Hentbol müsabakaları, Devrek ve Çaycuma gruplarındaki elemelerden bitimiyle önce yarı final, sonra final ve üçüncülük karşılaşmalarıyla tamamlandı.
İlk yarı final müsabakası saat 10.00'da Zonguldak...

10.12.2013 11:39

Zonguldak liseler arası Genç Kızlar Hentbol müsabakaları, Devrek ve Çaycuma gruplarındaki elemelerden bitimiyle önce yarı final, sonra final ve üçüncülük karşılaşmalarıyla tamamlandı.

İlk yarı final müsabakası saat 10.00'da Zonguldak Karaelmas Canpolat Pomay Spor Salonunda Çaycuma'nın tek takımı olan ve Devrek grubu elemelerinden gelen Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi ile Kozlu Endüstri Meslek Lisesi takımları arasında yapıldı. Karşılaşmadan Kozlu Endüstri Meslek Lisesi takımı 17-10 galip gelerek final, Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi ise üçüncülük maçını oynama hakkını kazandı. Diğer Yarı final müsabakası ise Devrek Metem ile Zonguldak Ticaret Meslek arasında yapıldı ve karşılaşmayı Devrek Metem 22-12 kazandı. Üçüncülük maçında Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi baştan sona üstün oynayarak Zonguldak Ticaret Meslek Lisesini 17-6 mağlup ederek üçüncü oldu. Final müsabakasında ise Devrek Metem Kozlu Endüstri Meslek Lisesini 18-12 yenerek il birincisi oldu ve Zonguldak'ı Türkiye finallerinde temsil etme hakkını kazandı. Maçların ardından finaller grubunda yer alan takımlara kupaları takdim edildi. Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Danışman, okul olarak ilk kez katıldıkları bu organizasyonda yer almanın çok önemli olduğunu, il üçüncüsü olan öğrencilerinin okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bundan dolayı öğrencilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Ayrıca bu süreç içinde kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı okul müdürü Recep Islak'a, öğretmen kadrosuna, yardımcı kadroya, diğer öğrencilere, Karapınar halkına, Karapınar ve Serdaroğlu Taşıyıcı Kooperatifine ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk'e teşekkür ettiğini söyledi. Takım kaptanı Emine Cansu Hamer ise duygularını şöyle açıkladı:

"Bu benim şampiyon olamadığım ilk organizasyon. Ama şunu da belirtmek gerekirse okulumuzun kuruluşundan bu yana aldığımız ilk kupa. Buruk da olsa kendim ve takımımız adına mutluyum. Sonraki yıllarda birinci olacağımızın sözünü şimdiden veriyorum."

Öğrencilerinin bu sevincine ortak olan okul yönetimi bu başarının doyasıya kutlanması için takım kaptanına bu başarıda emeği geçen herkesin katılacağı bir yemek organizasyonu düzenleneceğinin sözünü verdi. Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Recep Islak; "Öğrencilerimizin Zonguldak'ta, ilçemiz Çaycuma ve beldemiz Karapınar'ı başarıyla temsil ettiklerini düşünüyorum. 30 yıllık okulumuzun tarihinde bu ilk kupaydı. Bu başarıların alınması için göreve geldiğimiz günden itibaren kadromuz ve öğrencilerimizle gerekli alt yapıyı hazırladık. Sıra artık bu özverili çalışmaların karşılığı olacak kupaların alınmasına geldi. Bu ilk kupanın devamı Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesine mutlaka artarak gelecektir. Okulumuza ve takımımıza desteklerinden dolayı Güpgüpoğlu ailesine, bu başarıyı bizlere yaşatan değerli öğrencilerimiz başta olmak üzere takımımızı bu organizasyona hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Danışman'a, okul takımımıza katkılarından dolayı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi'nden Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement