Karasu'da 250 Kişilik Sessiz Protesto - Son Dakika
Güncel

Karasu'da 250 Kişilik Sessiz Protesto

Karasu\'da 250 Kişilik Sessiz Protesto

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 250 kişilik grup, ilçede son aylarda yaşanan olaylar nedeniyle Sessiz Çığlık adı altında protesto eylemi yaptı.

14.04.2014 17:48  Güncelleme: 17:49

Sakarya'nın Karasu ilçesi'nde aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 250 kişilik grup, ilçelerinin son aylarda yaşanan cinayet uyuşturucu ticareti ve fuhuş gibi olaylar nedeniyle gazetelerin 3. sayfalarına haber olması nedeniyle ellerinde pankartlarla 'Sessiz çığlık' adı altında protesto eylemi yaptı.

Karasu'da bir yıl kadar önce kurulan "Halk platformu" tarafından bugün öğlen düzenlenen protestoya aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 250 kişilik grup katıldı. İlçe merkezinde Atatürk Anıtı önünde ellerinde 'Jandarma köyümüze sahip çık", "Bbatakhane istemiyoruz", "Emniyet torbacıları topla", "Başka karasu yok" "Belediye ruhsatları iptal et", "Muhtar toprağa zehir ektirme' yazılı pankartlarla toplandı .Bir süre sessizce anıt önünde duran grup daha sonra ilçe merkezinde yürüyüş yaparak seslerini duryurmaya çalıştı. Karasu Halk Palformu üyelerinden işadamı Alper Tatlı amaçlarının Karasu ilçesindeki olayların önlenmesi için seslerini duyurmak olduğunu söyledi. Platformlarının bir yıl önce uyuşturucu bağımlısı gençlerin topluma kazandırılması için kurulduğunu söyleyen Tatlı, "İlçe halkı olarak son aylarda ilçemizde meydana gelen olaylardan rahatsız. Buna dikkat çekmek için sessiz çığlık adını verdiğimiz eylemi gerçekleştirdik" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber-Kamera: Cihan EMRE/ KARASU(Sakarya),(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karasu'da 250 Kişilik Sessiz Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement