Karate Federasyonu İl Temsilcisi Belediye Başkanı Erdoğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karate Federasyonu İl Temsilcisi Belediye Başkanı Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Karate Federasyonu İl Temsilcisi Belediye Başkanı Erdoğan\'ı Ziyaret Etti

Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Deniz Uncu ve Uşak Karate Sporu Bölge Temsilcisi Gamze Avgan, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

01.02.2012 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Deniz Uncu ve Uşak Karate Sporu Bölge Temsilcisi Gamze Avgan, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Deniz Uncu ziyarette, 19-21 Ocak 2012 tarihleri arasında Uşak'ta düzenlenen "Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası"na katkılarından dolayı Başkan Erdoğan'a teşekkür plaketi takdim etti. Şampiyonanın Uşak'ta yapılmasının kent için büyük bir avantaj olduğunu belirten Uncu, Uşak Valisi Özdemir Çakacak ve Başkan Erdoğan'ın şampiyonaya büyük destek verdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise ziyaret nedeniyle Türkiye Karate Federasyonu adına İl Temsilcisi Mustafa Deniz Uncu'ya teşekkür etti. Karate sporunun hem bedensel hem de ruhsal anlamda kişileri geliştirdiğini ifade eden Ali Erdoğan, dünyanın gelişmiş birçok yerinde doğu sporlarının öneminin son yıllarda arttığını dile getirdi.

Ali Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi;

"Bu sporun hem beden hem ruh bütünlüğünü sağlayan bir özelliği var.

Karate felsefesi olan bir spor. Özellikle genç yaşta çocuklarımızı bu spora yönlendirmek istiyoruz.

Uşaklı gençlerimizin sporun her dalında başarılı olmaları en büyük arzumuz. Belediye olarak amatör kulüplerimize ve bireysel sporcularımıza gereken desteği vermeye çalışıyoruz" - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karate Federasyonu İl Temsilcisi Belediye Başkanı Erdoğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement