Kargın Büyükşehirle Güzelleşiyor - Son Dakika
Güncel

Kargın Büyükşehirle Güzelleşiyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli'nin Kargın Mahallesinde zamanla kötü görünüm kazanan evlerin dış cephelerinde boyama çalışması başlattı.

11.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahallede bulunan okul binasının, muhtarlık binasının ve sağlık evinin dış cephelerinin de boyanacağı çalışmanın tamamlanmasıyla mahallede bulunan evler yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yürüttüğü dış cephe boyama çalışmalarına Ahmetli'nin Kargın Mahallesinde devam ediyor. Ahmetli'de ilk olarak Kargın Mahallesinde başlayan çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bakımsız kalan, yıpranan ve uzun süredir boyanmayan kapı, pencere ve duvarlarda boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mahallede yapılacak olan boyama çalışmaları kapsamında mahallede bulunan okul binasının, muhtarlık binasının ve sağlık evinin de dış cepheleri boyanacak.

Mahalleli çalışmadan memnun

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan dış cephe boyama çalışması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Böyle bir hizmetle yeni karşılaştıklarını belirten mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ilettiler. Mahalle sakinlerinden Nevzat Altuncu, çalışmanın ilk olarak okuldan başlamasından mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmemiştik. Çok hoşumuza gitti. Yapılacak çalışmayla evlerimiz bembeyaz olacak. Böyle evlerin tatil beldelerinde olduğunu düşünüyorduk. Şimdi bizim evlerimiz de bu hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e yapılan çalışmadan ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kargın Büyükşehirle Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement