Karikatür Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Bayraklı Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Ulusal Karikatür yarışması sona erdi.

22.11.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Ulusal Karikatür yarışması sona erdi. Seçici kurul üyeleri saatler süren toplantının ardından en iyi karikatürleri seçti. Ödüller düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Bayraklı Belediyesi tarafından konusu serbest olarak belirlenen Ulusal Karikatür yarışmasına 235 çizer 454 eserle katıldı. İzmir Karikatürcüler Platformu Başkanı Mustafa Yıldız, Karikatürist Levent Dağaşan, Lütfü Çakın, Ömer Çam, Sadık Pala ve Saadet Demir Yalçın ve belediye yetkililerinden oluşan seçici kurul üyeleri saatler süren bir toplantının ardından 18 yaş altı özel ödülü, mansiyon ve genel kategoride dereceye giren karikatürleri özenle seçti.

DERECEYE GİRENLER

Seçici Kurul toplantısı sonunda birinciliği Mehmet Kahraman, ikinciliği Serdar Günbilen, üçüncülüğü Bayram Bağcı elde etti. Mehmet Saim Bilge, Kaan Saatçi ve Oğuz Gürel eserleriyle mansiyona layık görülürken Şamil Benar, Kerem Yörük ve Melek Sain 18 yaş altı özel ödüllerinin sahibi oldu. Ödüller önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan sergi ve törenle sahiplerine verilecek.

"BİRBİRİNDEN GÜZEL KARİKATÜRLER GELDİ"

İlk kez karikatür yarışması düzenlediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yarışmamıza ilgi gerçekten çok fazla oldu. Birbirinden değerli karikatürle başvuru oldu. Seçici kurulumuz gerçekten zorlandı. Özellikle çocuklarımızın çizdiği karikatürler birer harika. Yarışmamıza katılan herkesi tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir törenle derecele girenleri ödüllerini vereceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karikatür Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement