Karısını Banyoda Öldüren Şizofren Doktor Adliye De - Son Dakika
Güncel

Karısını Banyoda Öldüren Şizofren Doktor Adliye De

Karısını Banyoda Öldüren Şizofren Doktor Adliye De

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, aynı hastanede birlikte çalıştığı patoloji teknisyeni eşi 46 yaşındaki Ayşegül Kurtuluş'u banyoda, ekmek bıçağıyla 37 yerinden yarayıp öldüren şizofreni hastası doktor 43 yaşındaki H.K. (Hasan Kurtuluş), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

11.12.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, aynı hastanede birlikte çalıştığı patoloji teknisyeni eşi 46 yaşındaki Ayşegül Kurtuluş'u banyoda, ekmek bıçağıyla 37 yerinden yarayıp öldüren şizofreni hastası doktor 43 yaşındaki H.K. (Hasan Kurtuluş), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. H.K.'nın tedavi sürecinde kullandığı ilaçları 15 gündür almadığı öğrenildi.

Olay, dün (çarşamba) saat 22.00 sıralarında, Ordu Caddesi üzerinde bulunan Manolya Apartmanı'nın üçüncü katında meydana geldi. Nazilli Devlet Hastanesi'nde görevli patoloji teknisyeni Ayşegül Kurtuluş, akşam yürüyüşü sonrası duş almak için banyoya girdi. Bir süre sonra ise aynı hastanede çalışan eşi biyokimya uzmanı doktor 43 yaşındaki H.K., kendilerine hediye edilen ve misafir odasında bulunan paketteki kullanılmamış ekmek bıçağıyla eşi Ayşegül Kurtuluş'un peşinden içeri girdi. İddiaya göre H.K., defalarca savurduğu bıçakla Ayşegül Kurtuluş'u çoğunluğu göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun 37 ayrı yerinden yaraladı. Ayşegül Kurtuluş'un küvette kanlar içinde hareketsiz kalması üzerine H.K. polisi arayarak Karımı öldürdüm gelin beni alın dedi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, H.K.'yi gözaltına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Suç aleti bıçağa da el konuldu. Evde yapılan inceleme sonrası Ayşegül Kurtuluş'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

NEDEN YAPTIĞINI HATIRLAMIYORMUŞ

H.K.'nın emniyetteki ifadesinde, Eşim yürüyüşten geldi, duşa girdi. Bıçağı alarak peşinden girdim. Kaç sefer bıçağı savurduğumu ve neden yaptığımı hatırlamıyorum dediği öğrenildi. H.K.'nın ayrıca tedavisi için kullandığı ilaçları 15 gündür almadığını söylediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından, H.K. bugün adliyeye sevk edildi.

TÖREN DÜZENLENECEK

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde 1991 yılından beri paranoid şizofreni tanısıyla tedavi gördüğü öğrenilen H.K. ile Ayşegül Kurtuluş'un 2002 yılında evlendikleri ve çocuklarının olmadığı öğrenildi. Ayrıca çiftin, H.K.'nın sigara kullanması nedeniyle sık sık tartıştığı ileri sürüldü. Olay sırasında apartman sakinlerinin ise herhangi bir ses duymadıkları anlaşıldı. Ayşegül Kurtuluş için bugün görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde tören düzenleneceği belirtildi. Hastane Koordinatörü Nail Ündağ, Böyle bir olayın yaşanması bizi üzüntüye boğdu. Her ikisi de sevilen personelimizdi. Çok üzgünüz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karısını Banyoda Öldüren Şizofren Doktor Adliye De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement