Karlı Caddelerde Kayak Keyfi - Son Dakika
Güncel

Karlı Caddelerde Kayak Keyfi

Görüntü Dökümü : Gençlerin kayağa hazırlanması Kayaktan görüntüler Kızakla kayan vatandaşlar Arazi aracına bağlanan iple kayak Kayak yapanlardan Habip Halepli'nin konuşması Korkmaz Güler'in konuşması ve diğer vatandaşla röportaj Yurtta kış Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası, gece geç saatlerde 15 kişilik genç grup, kayak takımlarıyla birlikte ilçenin caddelerinde kayak yaptı.

25.01.2016 10:56

Görüntü Dökümü :

Gençlerin kayağa hazırlanması

Kayaktan görüntüler

Kızakla kayan vatandaşlar

Arazi aracına bağlanan iple kayak

Kayak yapanlardan Habip Halepli'nin konuşması

Korkmaz Güler'in konuşması ve diğer vatandaşla röportaj Yurtta kış

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası, gece geç saatlerde 15 kişilik genç grup, kayak takımlarıyla birlikte ilçenin caddelerinde kayak yaptı.

İlçe merkezinde kar kalınlığının yaklaşık 40 santimetreyi bulmasının ardından karla kaplı cadde ve sokaklar, bazıları için sıkıntı olurken bazıları da bunu keyfe dönüştürdü.

İlçede gece geç saatlerde boşalan caddelerde bir araya 15 genç, kayak takımlarıyla birlikte arazi aracının arkasına bağladıkları iplere asılarak ilçe merkezinde tur atıp kayak yapmanın keyfini doyasıya yaşadı.

Kayak yapmasını bilmeyenler ise kızaklarla kayak yaptı.

Kayak yapanlardan Habip Halepli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezine yağan karı eğlenceye çevirdiklerini söyledi.

Uzun zamandır ilçeye böyle kar yağmadığını belirten Halepli, "Biz de böyle güzel bir kar yağınca arkadaşlarımızla toplanıp birlikte bunun tadını çıkarmak istedik. Gece araçların caddelerde olmadığı saatte ışıkların altında güzelce kayak keyfini çıkartıyoruz" dedi.

Korkmaz Güler de çok eğlenceli vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karlı Caddelerde Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement