Karlıova'da Tribünlü Sentetik Futbol Sahası Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Karlıova'da Tribünlü Sentetik Futbol Sahası Yapılacak

Karlıova\'da Tribünlü Sentetik Futbol Sahası Yapılacak

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilçede futbol sahası yapımı için ihale açtı.

07.03.2014 15:54

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, amatör sporun altyapısını geliştirmek amacıyla Karlıova ilçesinde sentetik çim yüzeyli ve tribünlü futbol sahası yaptırılması için ihale açıldığı bildirildi.

AK Parti Karlıova İlçe Başkanı Bülent Bingöl, gazeteciler yaptığı açıklamada, ilçeye futbol sahası yapılması için Bakanlık nezdinde yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirterek, sahanın yapım ihalesi için ilana çıkıldığını söyledi.

Karşıyaka Mahallesi Hüseyin Çelik Caddesinde yapılacak futbol sahası yapım işi ihalesinin 19 Mart'ta yapılacağını bildiren Bingöl, şöyle konuştu:

"Yıllardır gençlerimiz amatör ligde top koşturuyor. Ancak ilçemizde futbol sahası olmaması nedeniyle gençlerimiz maçlarını hep rakip sahalarda oynuyor. İlçeye bir saha yapılması için Kaymakamımız Selim Çomaklı ile konuyu Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'a götürdük. Daha önce birçok sıkıntımızı çözüme kavuşturan Bakanımız, bu sıkıntının çözüme kavuşturdu."

Karlıova ilçesine futbol sahası yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor yapmaları ve ilçeyi sporda temsil etmesi gerektiğini kaydetti. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karlıova'da Tribünlü Sentetik Futbol Sahası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement