Karnesini Alırken Fenalaşan Açelya'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Karnesini Alırken Fenalaşan Açelya'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Karnesini Alırken Fenalaşan Açelya\'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Karnesini alırken rahatsızlanan ortaokul öğrencisi Açelya Ergin'in, öğretmenleri tarafından götürüldüğü Bandırma Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti.

23.01.2016 18:44  Güncelleme: 18:03

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün karnesini alırken rahatsızlanan Hasan Atlı Ortaokulu öğrencisi Açelya Ergin'in, öğretmenleri tarafından götürüldüğü Bandırma Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Bandırma'da Hasan Atlı Ortaokulu 7'nci sınıfa giden Açelya Ergin dün sömestre tatili nedeniyle okullarında düzenlenen törende karnesini alınca aniden rahatsızlandı. Bayılan Açelya Ergin öğretmenleri tarafından hemen Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Bahadır Ergin'in kızı olan ve beyninde baloncuk oluşan Açelya Ergin'in bugün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti.

ORGANLARI BAĞIŞLANACAK

Açelya'nın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken ailesinin tek çocukları olan kızlarının ölümü halinde organlarının bağışlanması için izin verdiği öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karnesini Alırken Fenalaşan Açelya'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Muğla48: Kürde benziyor 14 99 Yanıtla
    MANSUR: Sen insan mısın?????? 0 0
  • cem: terbiyesi iyi verilmemis. 6 101 Yanıtla
  • izmir@35: aslinda biraz daha acik olmaliydi,,hatta hicbirsey gimeseydi daha süper olurdu. 8 99 Yanıtla
  • HIM-HIM: acelya güzel bir isim degil. 1 85 Yanıtla
  • İsmail AÇAR: RABBİM mekanını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır versin. 73 0 Yanıtla
  • ASDAS: ilk defa zayıf alınca olabilir böyle asdasd 3 67 Yanıtla
    Beraat: Allahtan kork. 2 0
  • Nilüfer bal: Sizin gibi insanlarlarla ayni havayi soludugum için bile utaniyorum. kucucuk bir can gitmis derdiniz kürt mü yok resimlerini beğenmemiş nasil bir yaratiksiniz anlamak mumkun değil. Allah rahmet eylesin Ailesine sabir versin dusmanimin basina vermedin boyle acı. 67 1 Yanıtla
  • Muğla48: Bu yaşta böyle giyinmesi sakıncalı resimler hiçte hoş değil çocuklarımız islama göre büyütulmeli kız çocukları okulu ayrı olması lazım başkanlık geldiğinde Türkiye rahat bir nefes alacak elhamdüllah herkes cumhurbaşkanımiza destek olmalı İslâm İslâm İslâm 7 58 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement