Kars Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Kars Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı

Kars Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş\'un Babası, Vali\'yi Ağlattı

Ardahanlı ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN BABASI, VALİ'Yİ AĞLATTI (ek) PKK terör örgütü mensuplarının düzenlediği mayınlı saldırıda 16 silah arkası ile birlikte şehit olan Ardahanlı Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in askeri kargo uçağıyla Kars Harakani Havalimanına getirilen cenazesi, düzenlenen törenin ardından Ardahan'ın Göle ilçesine gönderildi.

08.09.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahanlı ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN BABASI, VALİ'Yİ AĞLATTI (ek)

PKK terör örgütü mensuplarının düzenlediği mayınlı saldırıda 16 silah arkası ile birlikte şehit olan Ardahanlı Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in askeri kargo uçağıyla Kars Harakani Havalimanına getirilen cenazesi, düzenlenen törenin ardından Ardahan'ın Göle ilçesine gönderildi. Şehit Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in al bayrağa sarılı tabutu askerler tarafından uçaktan omuzlara alınarak Ardahan Belediyesine ait cenaze nakil aracına kondu. Havalimanında şehitlerinin cenazesini bekleyen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Askerlerin şehidin cenazesini taşıdığı sırada Tayfur Hançer'in eniştesi Nurettin Karakoç'un da askerler gibi uzun adımlarla yürümesi törendekileri hem duygulandırdı hem gururlandırdı. Şehidin cenazesi kalabalık bir konvoy eşliğinde karayolu ile memleketi Ardahan'ın Göle ilçesinin Demirkapı köyüne götürüldü.

Törene Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta (MHP) Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, İl Jandarma Komutanı Murt Kınay, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, şehit yakınları, asker ve polisler katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı - Son Dakika


Advertisement