Kars PKK'ya Gittiği Söylenen Araçtaki Hdp'li Vekile Kimlik Tespiti - Son Dakika
Güncel

Kars PKK'ya Gittiği Söylenen Araçtaki Hdp'li Vekile Kimlik Tespiti

Kars'ta, Kağızman ve Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine gıda ve ihtiyaç malzemesi götürdükleri iddiasıyla 3 araç içindeki 8 kişi gözaltına alındı.

07.09.2015 14:03

Kars'ta, Kağızman ve Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine gıda ve ihtiyaç malzemesi götürdükleri iddiasıyla 3 araç içindeki 8 kişi gözaltına alındı. Araçlardan birindeki HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli için sadece kimlik tespiti yapıldı. Olay dün meydana geldi. Güvenlik güçleri, Kağızman ve Digor ilçeleri kırsalında bulunan PKK'lı teröristlere marketlerden alınan gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüleceği ihbarını aldı. Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, PKK'ya malzeme götürdüğü belirtilen 3 aracı ilçe çıkışında durdurdu. Araçlarda bulunan 9 kişi, PKK'ya götürüldüğü belirtilen malzemelerle birlikte Emniyet Amirliği'ne getirildi.

Bu kişilerden HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli için sadece kimlik tespiti yapılırken, diğer 8 kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı. Emniyetteki sorgularının ardından Digor Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 8 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

FOTOLAR

Bedir ALTUNOK/KARS, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars PKK'ya Gittiği Söylenen Araçtaki Hdp'li Vekile Kimlik Tespiti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement