Kars ve Ardahanlı Gençler Kadıoğlu Dedi - Son Dakika
Güncel

Kars ve Ardahanlı Gençler Kadıoğlu Dedi

Kars ve Ardahanlı Gençler Kadıoğlu Dedi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars, Ardahan ve Göleli gençler ile Nikah Sarayı Toplantı Salonunda bir araya geldi.

24.03.2014 20:17  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars, Ardahan ve ağırlıklı Göleli gençler ile Nikah Sarayı Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

Bugüne kadar hiçbir siyasi faaliyet ve aktif çalışma içerisinde olmayan Kars ve Ardahanlı gençlerden oluşan yaklaşık bin kişilik genç gurup yerel seçimde AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Necmi Kadıoğlu'na destek olmak için bir araya geldi.

"YILLARCA KÖY OLMAYA MAHKUM ETMİŞLER"

Nikah Sarayı VIP salonunda gerçekleşen yemekli toplantıda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaklaşan yerel seçimden bahsederek, 5 yıl daha Esenyurt'a hizmet etmek istediğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt'ta 10 yılımızı doldurmamıza bir hafta kaldı. Bir 5 yıl daha belediye başkanı olarak görev yetkisini sizlerden talep ediyorum. Esenyurtlu gençler olarak sizlerin bildiği gibi 10 yıl önce devraldığımızda 260 bin nüfuslu büyük bir köydü. İlçe olması gereken bir kenti yıllarca köy olmaya mahkum etmişler. Biz göreve geldiğimizde sağlık, çevre, kültür, spor ve sosyal açılardan oldukça yoksul bir yerdi. Köy muhtarının yapmış olduğu bir sağlık ocağı ile 2004 yılına kadar 260 bin kişiyi sağlık hizmetine mahkum etmişler. Burada yaşayan insanlar başka ilçelere gittikleri zaman Esenyurtlu olduklarını söyleyemiyordu. Fakat şimdi ise Esenyurt yenilendi ve İstanbul'un her ilçesinde insanlar buraya geliyor ve yerleşiyor. Bizim gerçekleştirdiğimiz bu büyük dönüşüm ile artık Esenyurt'un adı bir cazibe merkezi olarak anılmaya başlandı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars ve Ardahanlı Gençler Kadıoğlu Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement