Karşıyaka'da Avrupa Seferi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Avrupa Seferi

Karşıyaka\'da Avrupa Seferi

Karşıyaka'ya Erdal Acar'ın mali desteğindeki yeni dönemde sportif direktör olacak Recep Çetin ve teknik direktör olarak görev yapacak Ogün Temizkanoğlu, henüz resmi imzayı bile atmadan yurtdışına açılacak.

23.05.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'ya Erdal Acar'ın mali desteğindeki yeni dönemde sportif direktör olacak Recep Çetin ve teknik direktör olarak görev yapacak Ogün Temizkanoğlu, henüz resmi imzayı bile atmadan yurtdışına açılacak. Bir süredir hem Karşıyaka'nın maçlarını hem de diğer ligleri takip eden ikiliden Recep Çetin, bu hafta Hollanda, Bosna Hersek ve Sırbistan, Ögün Temizkanoğlu ise Almanya ile Hırvatistana giderek listelerindeki isimleri izleyecek. Çetin ve Temizkanoğlu'yla resmi imzalar yönetim mazbatasını aldıktan sonra atılacak.

Ali Erten başkanlığındaki yeni yönetimle kongreden bu yana sürekli temas halinde olan Erdal Acar, bağış olarak ödeme sözü verdiği 38 milyon TL'lik borçla ilgili envanter çıkarılmasını istedi. Acar'ın bu haftadan itibaren borçları temizlemekle ilgileneceği belirtildi. Erdal Acar, yönetime basketbol ve voleybola da bir miktar katkı sağlayabileceğini söyledi. Perşembe gününden bu yana İzmir'de bulunan ve çeşitli çevrelerle görüşmeler yapan Acar'ın kente gelmeden futbol takım otobüsünden forma markasına kadar her konuyu kafasında planladığı ortaya çıktı.

İLK ZİYARET HOTAR'DAN

Karşıyaka'da yeni yönetimi ziyaret eden ilk isim Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar oldu. Hotar, İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve Ak Partilileri, Başkan Ali Erten, Erdal Acar ile yöneticiler kulüpte ağırladı. Ali Erten, Karşıyaka forması da hediye ettiği Hotar'a kulüp ve stat projesiyle ilgili bilgi verip, "İki yıl süre ile kulüpte görev yapacağız. Bu dönem içinde kulübümüzün ihtiyaçları olacak. Zaman zaman sizleri rahatsız edeceğiz" dedi. Erten'e başarı dileyen Hotar ise, tüm engellemelere rağmen yeni statla ilgili adımın atıldığını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Avrupa Seferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement