Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'den CHP Nevşehir Milletvekili Adayına Destek - Son Dakika
Güncel

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'den CHP Nevşehir Milletvekili Adayına Destek

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz\'den CHP Nevşehir Milletvekili Adayına Destek

Nevşehir’de CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner Gönüllüleri tarafından düzenlenen Kubat konseri büyük ilgi gördü.

04.06.2015 09:23

Nevşehir'de CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner Gönüllüleri tarafından düzenlenen Kubat konseri büyük ilgi gördü. Konseri katılanlar arasında CHP'li İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de vardı.

Bülent Tekiner Gönüllüleri tarafından düzenlenen program Türk Telekom Meydanı'nda gerçekleştirildi. Zaman zaman şiddetini arttıran yağmur altında gerçekleştirilen konserde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Kubat'a şarkılarında hayranları da eşlik etti.

Kubat tarafından konser sırasında sahneye davet edilen İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e, konsere katılanlar sevgi gösterisinde bulundu. Aslen Nevşehirli olan Öz'ü uzun süre alkışlayan vatandaşlar, 'Nevşehir seninle gurur duyuyor' şeklinde tezahüratta bulundu.

Partisinden Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Bülent Tekiner'in, 1978 yılında Nevşehir'de doktor olarak göreve başladıktan sonra tanıştığı ve CHP Nevşehir Milletvekilliği görevinin yanı sıra uzun yıllar il başkanlığı görevini yapan ve bu görevi sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Zeki Tekiner'in oğlu olduğunu söyledi. Bülent Tekiner'e destek vermek için Nevşehir'e geldiğini ve kendisine çok güvendiğini kaydeden Öz, "1978 yılında ben Nevşehir'de doktorluk yaptım. O dönemde CHP İl Başkanı olan Rahmetli Zeki Tekiner ile beraber çalıştık. Hem bir ağabeyim hem de iyi bir dostumdu. Kendisine bir minnet duygum var ve onun oğlunun yanında olma gereği duydum. Aynı zamanda sanatçı dostum Kubat'ı dinlemek benim için büyük zevk" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'den CHP Nevşehir Milletvekili Adayına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement