Kartepe'den Suriyeli İnsanlara İnsani Yardım - Son Dakika
Yerel

Kartepe'den Suriyeli İnsanlara İnsani Yardım

Kartepe\'den Suriyeli İnsanlara İnsani Yardım

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çeşitli sivil toplum örgütleri ve belediyenin katkıları ile toplanan insani yardımlar Suriye halkına ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde gönderildi.

21.04.2014 13:14

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çeşitli sivil toplum örgütleri ve belediyenin katkıları ile toplanan insani yardımlar Suriye halkına ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde gönderildi. Hafta sonu 26 TIR 'Kartepe Darende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği' öncülüğünde Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Temsilciliği ve Kartepe Darende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen kampanya kapsamında, Suriyelilere insani yardım malzemeleri ulaştırıldı. Geçtiğimiz hafta sonu Kartepe'den 26 TIR Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Temel gıda maddesi ve tıbbi malzeme ile dolu olan TIR, dernek binası önünden dualar eşliğinde gönderildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kartepe Bölge Sorumlusu Cumali Yıldırım "Bugün yirmi altıncı TIR'ımızı yolcu ediyoruz. Suriyeli mültecilere insani yardım amacıyla içinde 25 ton un ve tıbbi malzeme olan TIR'ın da ihtiyaç sahiplerine kavuşmasını diliyorum. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ederim" dedi. İnsani yardım vakfının etkinliğine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bu yardımların toplanmasında ve ulaştırılmasında katkısı olan herkesten Allah Razı Olsun. Kartepe Belediyesi olarak biz de bu tür yardım kuruluşları ile birlikte çalışma içinde olacağız ve yardım kuruluşlarımızın destekçisi olacağız. Allah bizlere, bu ülkelerin gelişimine katkı verecek insani bilim yardımı yapmayı da nasip etsin" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'den Suriyeli İnsanlara İnsani Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement