Kaş Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Kaş Belediye Meclisi Toplandı

Kaş Belediye Meclisi Toplandı

Kaş Belediyesi olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Halil Kocaer başkanlığında yapıldı.

02.03.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaş Belediyesi olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Halil Kocaer başkanlığında yapıldı.

Başkan Kocaer, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, devam eden iç ve dış sıkıntıların ileriki günlerde ortadan kalkacağını ümit ettiğini ifade etti. Kocaer, terörün ve şehitlerin olmadığı bir ortamda, bu ülke topraklarında her Türk vatandaşının huzur ve güven içinde yaşamasını temenni etti.

Meclis toplantısında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından şartlı olarak Kaş Belediyesine bağışlanan çöp toplama aracının Belediye Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne tahsis edilmesi kabul edildi.

Çeşme Mahallesi'nde güneş enerjisine dayalı elektrik üretim alanı olarak planlanan alanda hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ve Gökçeören Mahallesi Gökseki mevkisi ile Çavdır Mahallesi'nde eğitim tesisi yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen yerde 1/1000 ölçekli uygulama imar planının komisyonda görüşülmesine karar verildi.

Kınık Sanayi Sitesi Göl Caddesi'ndeki iş yerinin kullanımına yönelik mağduriyetin oluşturduğu uyuşmazlık konusunu görüşen meclis üyeleri, mağduriyetin önlenmesi için uzlaşma kararı aldı. Gelemiş Mahallesi'nde mülkiyeti Kaş Belediyesine ait bir müstakil ve 3 hissedarı bulunduğu parsellerin satışına karar verilmesi de oy çokluğuyla kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement