Kayapınar'da Köy Yolları Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Kayapınar'da Köy Yolları Yapılıyor

Kayapınar\'da Köy Yolları Yapılıyor

Kayapınar'da kaldırım, altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde ve asfalttı aşınmış yollarda belediye tarafından başlatılan çalışmalarda 25 bin ton asfalt dökümü yapıldı.

03.06.2015 16:45

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015 çalışma programı kapsamında kaldırım, altyapı çalışması tamamlanmış yeni yerleşim bölgelerindeki yollar ile asfaltı aşınmış bölgelerde başlattığı asfalt çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerde, "İki yıllık çalışma için 120 bin ton asfalt ihalesi yaptık. Bu yıl için 70 tan asfalt çalışması planladık, kısa bir süre içinde acil durumda olan yerlerde 25 bin ton asfalt dökümü gerçekleşti. Bu yıl içinde alt yapısı bitmiş ve asınmış tüm yollar asfaltlanacak. Belediye olarak asfalt çalışmaların daha iyi yapılması için asfalt kazıyıcı makineyi ithal ettik ve bu araçla çalışmalarımızda büyük bir kolaylık sağlamıştır" denildi.

Köylerde Çalışmalar Devam Ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, köylerde başlatılan yol çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, "Belediye eş başkanlarımız M. Ali Aydın ve Fatma Arşimet geçen ay köylere yaptıkları ziyaretler sonucu köylülerin aktırdığı sorunların giderilmesi için köylerde başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor. Köyler arası yol ve köy içindeki yollardaki çalışmalarla birçok köyün ulaşım sorunun çözülmüştür"denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayapınar'da Köy Yolları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement