Kayapınar ve Yenişehir Meclis Üyeleri Altaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kayapınar ve Yenişehir Meclis Üyeleri Altaç'ı Ziyaret Etti

Kayapınar ve Yenişehir Meclis Üyeleri Altaç\'ı Ziyaret Etti

AK Parti'den Yenişehir ve Kayapınar İlçe Belediyeleri Meclis üyeliğine seçilenler, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı ziyaret etti.

09.04.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den Diyarbakır'ın Yenişehir ve Kayapınar İlçe Belediye Meclis üyeliğine seçilenlerden oluşan heyet, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altaç, yeni seçilen AK Partili Kayapınar ve Yenişehir Belediye Meclisi Üyelerinin uyum içerisinde çalışarak, Diyarbakır'a ve ilçelerdeki vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmayı hedeflediklerini belirterek şöyle dedi:

"Bizim için hizmet yerelde başlar. Ak Parti'nin ülke genelinde yaptığı hizmetlerin başı yerelde yapılan hizmetlerle ön plana çıktı. Bizim tek başımıza yapacağımız işler çok ses getirmez ama sizlerin desteği ile olacaktır. Şu an itibari ile sürecin başındayız önceki dönemlerde sıkıntıların yaşanmaması için birlik ve beraberlik ruhunun oluşması partimiz için ve Diyarbakır için çok yararlı olacaktır. Kayapınar ve Yenişehir ilçelerimizden seçilen belediye meclis üyelerinin Ak Parti çatısı altında Diyarbakır'a yapacakları hizmetleri önemsiyoruz. Bizim ulaşamadığımız yerlere onlar ulaşacaktır bizlerde onlardan alacağımız fikir ve önerilerle imkanlar dâhilinde Diyarbakır'a en kaliteli hizmeti sunacağız"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayapınar ve Yenişehir Meclis Üyeleri Altaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement