Kaybolmayan Çocuklar Projesi Meyvesini Verdi - Son Dakika
Yerel

Kaybolmayan Çocuklar Projesi Meyvesini Verdi

Kaybolmayan Çocuklar Projesi Meyvesini Verdi

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’nca yürütülen “Kaybolmayan Çocuklar Projesi” kapsamında yapılan faaliyetler neticesinde İstanbul’da kayıp olarak aranan bir çocuk Şemdinli’de bulundu.

03.03.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen "Kaybolmayan Çocuklar Projesi" kapsamında yapılan faaliyetler neticesinde İstanbul'da kayıp olarak aranan bir çocuk Şemdinli'de bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesi Çemelluva köyü sınırları içerisinde yol kontrolü uygulamasında sürücülüğünü F.S. isimli şahsın yaptığı otomobilde kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde, yolcu olarak bulunan O.S. isimli şahsın İstanbul Sultangazi Çocuk Şubesi'nce 'Kayıp Şahıs' olarak arandığı tespit edildi. Jandarma tarafından O.S. isimli çocuk Bitlis'ten gelen amcasına teslim edildi. Olayla ilgili araç sürücüsü F.S. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan A.K. isimli şahıslar ise son zamanlarda yaşanan "Terör Örgütüne Eleman Temin Etmek Suçları" ile ilgileri olabileceği değerlendirilirken, Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı'nca tahkikat başlatıldı.

Hakkari Valiliği himayesinde İl Jandarma Komutanlığı'nca başlatılılan 'Kaybolmayan Çocuklar Projesi', vatandaşın ve çeşitli kamu personellerinin farkındalığını arttırarak olumlu yönde geri dönüşler alınmaya başlandığı bildirildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaybolmayan Çocuklar Projesi Meyvesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement