Kayıp Gencin Cinayet Şüphelisi Bulgaristan'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Gencin Cinayet Şüphelisi Bulgaristan'da Yakalandı

Kayıp Gencin Cinayet Şüphelisi Bulgaristan\'da Yakalandı

Manisa'da kaybolduktan 3 gün sonra cesedi Kent Ormanı'nda bulunan 28 yaşındaki Emre Bahar'ın cinayet şüphelisi 26 yaşındaki M.G. Bulgaristan'da yakalandı.

18.05.2011 19:00

Manisa'da kaybolduktan 3 gün sonra cesedi Kent Ormanı'nda bulunan 28 yaşındaki Emre Bahar'ın cinayet şüphelisi 26 yaşındaki M.G. , Bulgaristan'da yakalandı. Manisa'ya getirilen M. G. , polisteki sorgusunda Bahar'ı kendisiyle ilişkiye girmek istediği için öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik fabrikasında çalışan işçilerden Emre Bahar, geçen 13 Mayıs'ta ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları, ertesi gün polise gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Bahar'ın en son aynı işyerinde çalışan arkadaşı M. G. ile görüldüğünü belirledi.

Polisin, işyerinden cep telefonunu öğrenerek irtibata geçtiği M. G. 'nin, Bahar ile Uncubozköy'deki Kent Ormanı civarında ayrıldığını söylemesi üzerine aramalar burada yoğunlaştı. 16 Mayıs Pazar günü saat 11. 00 sıralarında Kabukçu Rampası'nın sağ tarafındaki dere yatağında kayıp gencin cesedi bulundu. Karnından tek bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlenen Bahar'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan olay yerinde bir de anahtar bulundu. Polis anahtarın M. G. 'nin olabileceğinden şüphelenip, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evine gitti. Olay yerinde bulunan anahtarla kapıyı açan polis, evde yaptığı incelemede bulduğu evraktan M. G. 'nin Bulgaristan'a gitmek için pasaport hazırlattığını tespit etti. Evde bulunamayan M. G. 'nin cep telefonlarına da cevap vermemesi üzerine polis İnterpol'le irtibata geçti. Bulgar polisi M. G. 'yi, dün Kapıkule Sınır Kapısı'ndan giriş yaptıktan kısa bir süre sonra yakaladı. Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'nde görevli üç kişilik bir polis ekibi Bulgaristan'a gidip M. G. 'yi getirdi.

M. G. 'nin, polisteki sorgusunda, Bahar'ın kendisini üç aydır cinsel ilişkiye girmesi için taciz ettiğini ileri sürüp, "Uyarmak için Kent Ormanı'na götürdüm. Aramızda tartışma çıktı. Bıçaklayıp, öldürdüm" dediği iddia edildi. M. G. , işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Gencin Cinayet Şüphelisi Bulgaristan'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement