Kaymakam Akgül'den Yaralı Askerlere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Akgül'den Yaralı Askerlere Ziyaret

Kaymakam Akgül\'den Yaralı Askerlere Ziyaret

Van’ın Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, ilçede PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanarak hastanede tedavi altına alınan askerleri ziyaret etti.

25.08.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, ilçede PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanarak hastanede tedavi altına alınan askerleri ziyaret etti.

Kaymakam Akgül, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavileri devam eden askerleri ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Yaralı askerlerle yakından ilgilenerek bir isteklerinin ve ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Akgül, "Bir grup PKK'lı teröristler Yukarı Narlıca Karakoluna gece saatlerinde roketatar ve uzun namlulu silahlarla haince saldırı düzenlenmiş. Orada eli tetikte bekleyen kahraman askerlerimiz, yapılan bu alçakça saldırılara anında karşılık vererek cesurca çatışmış. Çıkan çatışmada askerimiz hafif şekilde yaralanmıştı. İlçe mülki amiri olarak vatanı ve bayrağı için canını hiçe sayarak koruyan askerlerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Askerlerimizin morallerinin çok yüksek olması bizi sevindirdi. Kaymakamlık olarak herhangi bir sıkıntıları varsa her konuda destek olacağız. Her zaman yaralı askerlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Bir kez daha yaralı askerlerimize ve tüm gazilerimize Allah'tan şifa diliyorum" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden askerler ise bu ziyaretin kendilerine büyük moral verdiğini söyleyerek, bir an önce iyileşip görevlerinin başına dönmek istediklerini belirttiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Akgül'den Yaralı Askerlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement