Kaymakam Bayraktar'dan Hisarcık Protokolü ve Muhtarlara İftar - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Bayraktar'dan Hisarcık Protokolü ve Muhtarlara İftar

Kaymakam Bayraktar\'dan Hisarcık Protokolü ve Muhtarlara İftar

Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar, ilçe protokolü, daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine iftar yemeği verdi.

23.06.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar, ilçe protokolü, daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde Kaymakam Davut Bayraktar tarafından verilen iftar yemeğine, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonunda İlçe Müftüsü Mustafa Arda'nın yaptığı duanın ardından söz alan Kaymakam Davut Bayraktar, katılımcılara teşekkür ederek,"Burada daire müdürlerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye yani ilçemizi idare eden bir heyet var. İlçemizde kurumlarımız arasında güzel bir birliktelik ve koordinasyon sağlanmış durumda. Bunun semeresini de gelen hizmetlerle görüyoruz. İnanın Hisarcık ilçesine gıptayla baktıklarına ben inanıyor ve hissediyorum. İnşallah bunun devamını getirelim. Biz devletin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza gösterelim. Hiçbir muhtarımızın, hiçbir vatandaşımızın kurumlarımıza geldikleri zaman boynu bükük gitmemesi ve dertlerinin giderilmesi noktasında büyük gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle buraya davetimizi kırmayarak gelen herkese çok teşekkür ediyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Bayraktar'dan Hisarcık Protokolü ve Muhtarlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement