Kaymakam Çetin'den Başarılı Öğretmene Takdir Belgesi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çetin'den Başarılı Öğretmene Takdir Belgesi

Kaymakam Çetin\'den Başarılı Öğretmene Takdir Belgesi

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ’Osmoz ile renkli yumurtalar’ projesi ile Türkiye birincisi olan öğretmene takdir belgesi verdi.

24.05.2016 15:48

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, 'Osmoz ile renkli yumurtalar' projesi ile Türkiye birincisi olan öğretmene takdir belgesi verdi.

Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Kutbay Balta'nın hazırladığı 'osmoz ile Renkli Yumurtalar' projesi, 2Eba Fen Deneyleri Yarışması'nda Türkiye birinciliği aldı. Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, öğretmen Balta ile birlikte Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner'den bilgi alan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Kutbay Balta 'osmoz ile Renkli Yumurtalar' projesi ile 2Eba Fen Deneyleri Yarışması'nda Türkiye birinciliğini almış olması hem ilçemiz hem de ilimiz için çok önemlidir. Öğretmenlerimizin projelerinin kabul görmesi ve Türkiye genelinde birinci seçilmesi bizi mutlu eder. Öğretmeni kutluyorum. Başarıların devamını diliyorum" dedi.

Takdir belgesini alan öğretmen Kutbay Balta ise, "İlçe Kaymakamımıza bir ziyaret gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz projemiz ilçemiz için iyi oldu. Bu çalışmamızdan dolayı takdir belgesi vermesi bizi duygulandırdı" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çetin'den Başarılı Öğretmene Takdir Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement