Kaymakam Çetin'den Gençlere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çetin'den Gençlere İftar Yemeği

Kaymakam Çetin\'den Gençlere İftar Yemeği

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, gençlere iftar yemeği verdiKaymakam Mehmet Nuri Çetin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren Türkiye birincileri ve Vartolu gençlere bir restoranda iftar yemeği verdi.

16.06.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, gençlere iftar yemeği verdi

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren Türkiye birincileri ve Vartolu gençlere bir restoranda iftar yemeği verdi. Burada bir açıklama yapan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "Yaklaşık 8 öğrencimiz 115 üzerinde soruya cevap vererek Türkiye birinciliği almışlardı. Hem öğrencilerimize hem ailelerine ve ilçemizdeki gençler bir iftar yemeği verdik. inşallah böyle devam edecek. Daire amirlerimiz de iftar yemeğimize katıldı. İnşallah güzel bir iftar olmuştur. Teşekkür ederiz" dedi.

Gümgüm Mahallesi'nden iftar yemeğine katılan Sedat Aydemir adlı genç ise, "Kaymakam Bey bizi iftar yemeğine davet etti. Bizde iftar yemeğine katıldık. Bazı taleplerimizi kendisine söyledik, kabul ettiler. Kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu.

İftar yemeğine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Müftüsü İsmail Aktoprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, kamu kurum ve kuruluşların amirleri de katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çetin'den Gençlere İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement