Kaymakam Çorumluoğlu, Gediz Halkı ile İftarda Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çorumluoğlu, Gediz Halkı ile İftarda Vedalaştı

Kaymakam Çorumluoğlu, Gediz Halkı ile İftarda Vedalaştı

Manisa Merkez Şehzadeler ilçesine atanan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, GDZ Gediz Otel'de verilen iftar yemeğinde tüm Gedizlilerle vedalaştı.

06.08.2013 20:04

Manisa Merkez Şehzadeler ilçesine atanan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, GDZ Gediz Otel'de verilen iftar yemeğinde tüm Gedizlilerle vedalaştı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun, Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) ve Muratdağı Termal Turizm Merkezi'nde kurulan Kayak Merkezi projelerinde büyük emeği geçtiğini belirterek, "Kayak projesi Kütahya'yı bölgesinde önemli kılan bir turizm atağıdır. Bu ve bu gibi projelerde Sayın Kaymakamımızın büyük emeği geçmiştir. Kendisi birlikte çalışma ortamını sağlayabilen bir kişiliğe sahiptir. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisini daha iyi yerlerde görmek temennimizdir. Gediz adına hakkını helal etsin" dedi.

Daha sonra bir veda konuşması yapan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gediz'de üç zor gün yaşadığını dile getirerek, "Bunlar üç şehit cenazesinin Gediz'e gelmesidir. Bu üç zor günden sonraki zor günüm Gediz'den ayrılmak. Başka yerler olmasına rağmen Gediz'e isteyerek geldim ve memnun olarak ayrılıyorum. Gediz ileride hoşça söz edebileceğim yerdir. Muratdağı, Ilıca Kaplıcaları ve Eskigediz, üçünün bir araya geldiğinde turizm alanında geleceğinin olduğunu düşünüyorum. Gediz'in diğer ilçelerden özelliği birlik ve beraberliğidir. Huzur ve sükunetin olduğu bir yerdir. Her şey için tüm Gediz halkına teşekkür ederim" dedi.

Konuşmalardan sonra, davetlilerle tek tek vedalaşan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, bayramın birinci günü Gediz'den ayrılacağını söyledi.

GDZ Gediz Otel'de verilen iftar yemeğine İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Aslanapa Kaymakamı Mustafa Güngör ve Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız, ilçedeki hakim ve savcılar, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve davetli esnaflar katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çorumluoğlu, Gediz Halkı ile İftarda Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement