Kaymakam Kahraman Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kahraman Hastaları Ziyaret Etti

Kaymakam Kahraman Hastaları Ziyaret Etti

Siirt’in Pervari İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Sağlık Müdürü olan eşi Nurdan Kahraman ile birlikte hasta aileleri ziyaret ederek maddi destekte bulundu.

12.03.2015 15:41

Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Sağlık Müdürü olan eşi Nurdan Kahraman ile birlikte hasta aileleri ziyaret ederek maddi destekte bulundu.

İlçe Kaymakamı Murat Kahraman beraberinde İlçe Sağlık Müdürü olan eşi Nurdan Kahraman ve SYDV Müdürü Yüksel Yıldırım ile ilçeye bağlı Gökçekuru köyü Gölköy mezrasında ikamet eden Ahmet Turan isimli vatandaşı ziyaret ederek, solunum cihazına bağlı yaşayan 5 aylık bebeğin sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendi.

İlçe Sağlık Müdürü Nurdan Kahraman ise, Mukaddes isimli bebeğe pansuman yaptı. İlçedeki hasta ve yoksul vatandaşları sık sık gözetleyen destek çıkan Kaymakam Kahraman, solunum cihazına bağlı olan hastanın acil ihtiyacı olan malzemelerin temini için SYDV Müdürü Yıldırım'a gerekli talimatlar verdi. Kaymakam Kahraman daha sonra mezrada bulunan vatandaşların da sorunlarını dinledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kahraman Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement