Kaymakam Kaymak Taşova'ya Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kaymak Taşova'ya Veda Etti

Durağan Kaymakamı Kudret Kurnaz'ın Taşova'ya atanması nedeni ile Kaymakam Emin Kaymak için veda yemeği düzenlendi.

14.04.2015 10:43

Durağan Kaymakamı Kudret Kurnaz'ın Taşova'ya atanması nedeni ile Kaymakam Emin Kaymak için veda yemeği düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Göynücek Kaymakamı Bekir Cansız, Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Soner Serin, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Sakar, Hakim Birkan Yıldızhan, Hakim Duygu Timur Amasralı, köy ve mahalle muhtarları, daire amirleri ve misafirler katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Sakar, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Bayram Öztürk'ün konuşmalarının ardından Kaymak'a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Kaymak, "İlk görev yerim olan Taşova bende garip duyguların yansıması oluştu. Yurt dışından geldiğim günlerde yeni dünyaya gelen bebeğimin nüfus kayıt işlemlerini yaparken telefonla Amasya Taşova'ya gidiyorsun dediler. Açıkça söylemek gerekiyorsa Amasya'yı biliyordum ama Taşova'yı ilk defa duydum ama iyi ki de duymuşum. Amasya'dan buraya gelirken ve kaymakamlık merdivenlerini çıkarken ve makama otururken heyecanımı tarif edemem. Burası bizim kendimizi ispatlama ve meslekteki ilk anlarını yaşama noktasında merdiven görevi gördü. Taşova taktir edilmeye övülmeye çalışılmaya değer bir yer. Burada her anımı zevkli yaşadım. Sizlerle  çalıştığım bu dönem içerisinde sizlere hakkımı helal ediyorum varsa sizler de helal edin" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kaymak Taşova'ya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement