Kaymakam Kuzulu'dan Sgk İl Müdürü Alan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kuzulu'dan Sgk İl Müdürü Alan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Kuzulu\'dan Sgk İl Müdürü Alan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması ile yeni kurulan ilçesi Kapaklı’nın Kurucu Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Fatma Derya Alan’ı makamında ziyaret etti.

03.04.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması ile yeni kurulan ilçesi Kapaklı'nın Kurucu Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Fatma Derya Alan'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kuzulu, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan ile uyum içinde çalışarak, Kapaklı'ya hak ettiği hizmeti getireceklerini kaydetti.

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Fatma Derya Alan'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, "Biz de Tekirdağ'ın çiçeği burnunda ilçesi Kapkalı'ya Kurucu Kaymakam olarak atandık. Amacımız tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak Kapaklı'yı hak ettiği noktalara getirebilmektir. Bu kapsamda sizinle de uyum içerisinde bir çalışma süreci geçireceğimizden şüphem yok. Tekrar yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi ve Alan'a görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan ise Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'ya, Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile ilçe statüsüne yükselen Kapaklı'daki Kaymakamlık görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Kuzulu'ya görevinde kolaylıklar dileyen Fatma Derya Alan, Kapaklı ve diğer 10 ilçeye en iyi şekilde hizmet götürebilmek için kendileri ile sistematik bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kuzulu'dan Sgk İl Müdürü Alan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement