Kaymakam Okur'dan Karne Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Okur'dan Karne Hediyesi

Kaymakam Okur\'dan Karne Hediyesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Nazilli Çocuk Evlerinde kalan 32 çocuk, İzmir’in Çeşme ilçesinde 10 gün tatil yaptı.

13.07.2014 18:01

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Nazilli Çocuk Evlerinde kalan 32 çocuk, İzmir'in Çeşme ilçesinde 10 gün tatil yaptı.

Nazilli Kaymakamlığı olarak sevgi evlerinde kalan, aileleri olmayan veya ailelerinin yanına gidemeyen 32 çocuğa, karne hediyesi olarak tatile gönderdiklerini ifade eden Kaymakamı Mehmet Okur; "Ailesinin yanına gitme imkanı olmayan çocuklarımızı Çeşme'de 5'er gün süreyle tatile gitmeleri yönünde desteğimiz oldu. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için yapılan her şeyin de değdiğini düşünüyorum. Ayrıca devlet olarak çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Teşekkür maksadıyla yaptıkları ziyaretleriyle de beni fazlasıyla memnun ettiler" dedi.

Tatil dönüşü Kaymakam Okur'u makamında ziyaret ederek teşekkür eden çocuklara Çocuk Evleri Koordinasyon Birim Sorumlusu Şevket Duman, Çocuk Evleri Sorumlusu Melek Sevimoğlu ve Personeli Özlem Keskin eşlik etti. Tatilin kendilerine çok iyi geldiğini belirten çocuklar; "İzmir'i ve Çeşme'yi ilk defa gördük. Bu tatili hiç unutmayacağız. Bizlere bu imkanı sunan ve baba şefkatiyle sahip çıkan sayın Kaymakamımız Mehmet Okur'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Okur'dan Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement