Kaymakam Türköz'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Türköz'e Veda Yemeği

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine atanan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz için veda yemeği düzenlendi.

13.09.2014 13:01

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine atanan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz için veda yemeği düzenlendi.

Bir restoranda gerçekleştirilen veda yemeği programında konuşan Vali Şehmus Günaydın, Tosya ilçesinin önemli bir bölge olduğunu belirtti.

İlçede çalışkan ve üretken yöneticilerin bulunduğunu vurgulayan Günaydın, şöyle konuştu:

"Gerçekten Tosya ve yöneticileri  tuttuğunu koparan insanlar. Çalışkan Kaymakamımız sayesinde, ilçemizde dört yıl içerisinde çok güzel bir ekip çalışması yaparak güzel eserler ortaya koymuşlar. İmkanlar ölçüsünde Tosya'ya hizmet  etmeye devam edeceğiz. Çünkü Tosya gerçekten hem üretim hem de tarımsal anlamda önemli bir ilçemiz. Zor olan vedalar, artık insanlar üzerinde teknoloji sayesinde eskisi gibi üzüntü bırakmıyor. Önemli olan bu ayrılıkların çok güzel anılarla olması. Tosya için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle kendisine huzurlarınıza teşekkür ediyorum."

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise Kaymakam Türköz ile 4 yıl çalışma imkanı bulduğunu kaydederek, "İlçenin ufkunu açacak hizmetlere birlikte imza attık. Bu çalışmalar her kaymakama nasip olmayacak hizmetler. İlçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Mehmet Türköz de veda etmenin zor olduğunu dile getirerek, "Görev yaptığımız süre içerisinde Tosya'nın yaşanılabilir ve yaşlanılabilir bir yer olması için herkesle el birliği içerisinde elimizden geleni  yaptık. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Tosya her şeyin en iyisine, en güzeline layık ve başarılı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizlerin başarılı çalışmalar yapmasına imkan sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Türköz'e teşekkür plaketi verildi.

Programa, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Türköz'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement