Kaymakam Üçüzlere Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Üçüzlere Sahip Çıktı

Kaymakam Üçüzlere Sahip Çıktı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile eşi Esra Gürbüz, merkeze bağlı Çimlihöyük Köyünde Yeşil ailesinin yeni doğan üçüz bebeklerine sahip çıktı.

20.08.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile eşi Esra Gürbüz, merkeze bağlı Çimlihöyük Köyünde Yeşil ailesinin yeni doğan üçüz bebeklerine sahip çıktı.

Eşi Esra Gürbüz ile birlikte Çimlihöyük Köyüne bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Gürbüz'e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat Çelebi ve İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan'da eşlik etti. Müftü Arslan, 15 gün önce dünyaya gelen üçüz bebeklerin kulağına ezan okurken, bebeklere; Berkcan, Sudenur ve Mehmetcan isimleri verildi.

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz de üçüz bebeklere altın hediyesi takarak, aileye bebeklerin ihtiyaçları konusunda destek sözü verdi.

Kaymakam ve eşinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üçüz bebeklerin babası Çetin Yeşil ise Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz'e teşekkür etti.

Köylülerle Biraraya Geldiler

Çimlihöyük Köyünde Yeşil ailesinin üçüz bebeklerine ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, daha sonra köylülerle bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler. Köy ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Gürbüz; "Ben Kaymakamlık hayatım boyunca köy ziyaretlerine çok önem veriyorum. Çünkü köylümüz hizmet bekler. Son yıllarda özellikle hükümetimizin KÖYDES projeleriyle birlikte köylerimizde alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Yerel yönetim yasıyla birlikte bu hizmetler belediyelere devredilse de, köylerimizin ihtiyacı olan hizmetlerin kesintisiz aktarılması için hem takviye hem de teşvik edilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Üçüzlere Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement