Kaymakam ve Belediye Başkanına '24 Kasım' Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam ve Belediye Başkanına '24 Kasım' Sürprizi

Kaymakam ve Belediye Başkanına \'24 Kasım\' Sürprizi

Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen “24 kasım Öğretmenler Günü” programında Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’e sürpriz olarak bulunduğu okulda müdürlük görevini yürüten Rasim Ağca ile görüntülü telefon konuşması gerçekleştirilirken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ise sürpriz olarak ilkokul öğretmeni programa davet edildi.

24.11.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen "24 kasım Öğretmenler Günü" programında Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'e sürpriz olarak bulunduğu okulda müdürlük görevini yürüten Rasim Ağca ile görüntülü telefon konuşması gerçekleştirilirken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a ise sürpriz olarak ilkokul öğretmeni programa davet edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi'nde program düzenlendi. Programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkan'ı Ahmet Çamyar, Başsavcı Mehmet Ayaz, Garnizon Komutanı Gökhan Coşkun, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Aykut Fidan açılış konuşması yaparken, İnönü İlköğretim Okulu'ndan emekli olan Ömer Akkaya, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Oratoryo gösterisi, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, dereceye giren öğrencilere ödül töreni gibi etkinliklerle süren programda farklı bir uygulamaya imza atıldı. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'in İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi'nde seneler önce okul müdürlüğünü yapan Rasim Ağca ile görüntülü telefon konuşması gerçekleştirilirken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a ise sürpriz olarak Pelitliyatak Ağca İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliğini yapan Selim Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programa davet edildi.

Duygu dolu konuşmaların yaşandığı programda telefon görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Ünye kaymakamı Mustafa Demir, "Arkadaşlar, dünyanın en kıymetli varlığı insanlardır. İnsandan daha kıymetli bir şey yoktur. Yeryüzünde en kıymetli varlığı olan insanı da eğiten, yetiştiren, onlara şekil veren öğretmenlerdir. Bundan daha güzel bir iş yoktur. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bundan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise konuşmasında, "Selim hocamız birleştirilmiş sınıfta bizi okutan, o gün bize zor koşullarda karın 1-1.50 metre yağdığı, öğrencilerin beline kadar ıslanıp sobanın başında kuruduktan sonra derse başlamak için mücadele verdiği ortamda bizlerle ilgilenen, bizlere okuma yazmayı öğreten öğretmenimiz. Keşke bana söyleselerdi, ben sizin elinizi öpmeye oraya gelirdim. Sizi buraya kadar yordukları için onlar adına özür diliyorum. Bulunduğunuz mekanda ben gelip seve seve sizin elinizden öperdim" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam ve Belediye Başkanına '24 Kasım' Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement