Erciş Kaymakamı Yaşar'dan, Kızılay Erciş Lojistik Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erciş Kaymakamı Yaşar'dan, Kızılay Erciş Lojistik Merkezine Ziyaret

Erciş Kaymakamı Yaşar\'dan, Kızılay Erciş Lojistik Merkezine Ziyaret

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Türk Kızılayının yardımların depolandığı, Erciş Lojistik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

23.10.2014 10:59  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Türk Kızılayı'nın yardımların depolandığı, Erciş Lojistik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kışla Mahallesindeki lojistik merkezi ziyaret eden Yaşar, Kızılay Erciş Şubesi Başkanı Aydın Bayraktar'dan merkez hakkında bilgi aldı.

23 Ekim 2011 yılında yaşanan depremde önemli rolü olan merkezin ve içindeki yardım malzemelerinin işlevselliğinin en iyi şekilde koruması ve envanter kayıtlarının sürekli güncel tutulmasını isteyen Yaşar, deprem gerçeğini kesinlikle akıllardan çıkarılması gerektiğini vurguladı.

23 Ekim'de yaşanan depreminin üçüncü yılını geride bırakıldığını kaydeden Yaşar, "Özellikle, birinci derecede deprem bölgesi olan Erciş'te her zaman depreme hazırlıklı olmalıyız. Allah tekrarını yaşatmasın, eğer bir deprem daha yaşarsak Kızılay lojistik merkezimize yine büyük görevler düşecektir. Bu amaçla, lojistik merkezimizin, olabilecek afetlere karşı sürekli hazır beklemesi gerekmektedir" diye konuştu.

Depremden bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri bulunduğu brifing dosyasını Yaşar'a veren Kızılay Şube Başkanı Bayraktar, Erciş'in önemli bir deprem kuşağını üzerinde olmasından dolayı sürekli göreve hazır olduklarını söyledi.

Bayraktar, "Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın desteği ve yönlendirilmesiyle her türlü afette insani yardım çalışmalarını yürütmek için hazırız" dedi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş Kaymakamı Yaşar'dan, Kızılay Erciş Lojistik Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement