Kayseri CHP'yi Kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na Kızmış - Son Dakika
Güncel

Kayseri CHP'yi Kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na Kızmış

Kayseri CHP\'yi Kundaklayan CHP\'li, Kılıçdaroğlu\'na Kızmış

CHP'yi kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na kızmışCUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe binasının kundaklanma olayıyla ilgili gözaltına alınan Nazmi A (24) sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

28.11.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'yi kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na kızmış

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe binasının kundaklanma olayıyla ilgili gözaltına alınan Nazmi A (24) sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

CHP'nin Kayseri'deki Hacılar ilçe binasının kundaklanması olayıyla ilgili yakalanıp gözaltına alınan işsiz Nazmi A'nın basit yaralama, bıçaklama, darp ve devletü malına zarar verme gibi 6 ayrı suçtan sabıkasının olduğu belirlendi. CHP'ye değil, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kızdığı için olayı gerçekleştirdiğini belirten Nazmi A, polisteki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolü çıkışı medya mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan zanlı adliyeye götürüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖYLEMLERİNİ BEĞENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Dün gece Hacılar Emniyet müdürlüğü ekiplerince, CHP ilçe binasının çevresinde güvenlik kemaralarından kimliği belirlenen Nazmi A, kısa sürede yakalandı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 24 yaşındaki N.A.'nın babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP müşahidi olarak görev yaptığı belirlendi. Zanlı, polisteki ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ve FETÖ konusundaki söylem ve tutumlarını beğenmediğini ve buna tepki olarak, ilçedeki bir akaryakıt istasyonundan 5 litre bidonla benzin aldığı ve ilçe başkanlığını bununla kundakladığını söylediği belirlendi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri CHP'yi Kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na Kızmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement